Pažangias Elektroninių Skaičiavimo Skaitmeninis Virvės Pralaidos Patalpų Fitneso Įranga Namų Patalpų Fitneso Įranga, Lynai Praleidžia Sporto

Pažangias Elektroninių Skaičiavimo Skaitmeninis Virvės Pralaidos Patalpų Fitneso Įranga Namų Patalpų Fitneso Įranga, Lynai Praleidžia Sporto

s172126

Nauja

Yra sandėlyje

€5.53 €4.26
Vnt.

Žymos: lankai smart, tinka įrengti, Pritaikymas, lankai magija, oro hoopas, fitneso sporto hoopas, smart wrap, lankai tinka, domyo, lankai sporto.

Savybės: 6-osios kartos Kalorijų elektroninių skaičiavimo virvė yra pateikiamas su nauja IC sistemos,duomenų atminties funkcijas ir peržiūrėti sporto įrašus.

HD backlight LCD ekranas.

SEBS vidurinio formavimo techniką ir anti-stumdomas dizainas prisidėti kojų aukščiausios vertus jausmas.

Dual-lynų sąrankos leidžia vartotojams pasirinkti vieną iš virvės ir ne virvę režimai, pagrįstas noru.

Vieno taško, magnetinis kontrolės stebėjimo skaičiavimo daro skaičiavimo tiksliau ir nutildyti dizaino vengia triukšmo, pareiškė žemiau skaičiavimo virvę.

Projektuojant krovinio svoris gali būti pakeista, kad atitiktų reikalavimus dėl vertus jausmą ir suteikia svorio, kad tilptų vartotojo geriausia.

Pirmas mechaninė klavišas-paspaudus elektroninių virvė yra pateikiamas su anti-klaidos touch " dizainas užtikrina geriausią ranką jausmas ir ilgesnį tarnavimo laiką.

Kelių rūšių prieinami(foninio apšvietimo režimas,nustatymo režimas ir sporto įrašymo režimas);įjungimas ir išjungimas galima nustatyti laisvai.Specifikacija

Medžiaga:ABS/TPE

Rankenos dydis:17.5X292X292cm

Lyno ilgis:Ilgą virvę, 3M, trumpos virvės 25cm

Svoris:250g pakuotę Įeina,

1 X Virvę Praleidžiant

1 X Instrukcijų Pastaba

Kaip šis produktas yra su data, atminties funkcija,ji bus numatytasis svorio nustatyti pirmą kartą, kai vėl pradėjo taip, kad būtų išspręsti dažno svoris nustatymai, kad turi būti padaryta ankstesnių gaminių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai