2vnt ketaus briaunos už 1-1/4"Vamzdžius DN32 ketaus Pramoninių vamzdžių jungės sienos vamzdžio paramos geležies, ketaus klasika

2vnt ketaus briaunos už 1-1/4"Vamzdžius DN32 ketaus Pramoninių vamzdžių jungės sienos vamzdžio paramos geležies, ketaus klasika

s16858

Nauja

Yra sandėlyje

€11.66
Vnt.

Žymos: ketaus vamzdis, juodo ketaus vamzdis, tial jungė, flanšo rinkinys, pramonės vamzdžio dalys, grindų jungė, jungė geležies vamzdis, pramoninių garo vamzdis, pramoninės durys vamzdis, flanšas vandentiekio.

100*40mm*4 Klasikinis Ketaus Briaunos Su Keturių Varžtų Skyles

Medžiaga: Ketus

Tipas:Klasikinis

Žanras: Trijų Varžtų Skyles

Tinka 1-1/4" Vamzdis

Sriegis viduje

Svoris:apie 250g/vnt

Chassic Dydis:100mm

Atstumas tarp skylių:40mm

Naudojimas: Baldai, Stalo Kojos,Bookshevles, "pasidaryk pats" sieninis stovas

flanšas, "PASIDARYK pats" pramonės

Apie mokėjimą

1)Mes bus priimami ir pradėjo po to, kai jums sumokėjo.

2)Mes priimame TIK interneto mokėjimo.Kiti mokėjimo būdai yra nepriimami.

Apie shipmeng

Mes laivas jums po apmokėjimo TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą Paypal yra meczowym su savo adresą, prieš jums mokėti.

1) Kinija Paštu

Jis yra lėtas shippment, bet pigūs.Ji paprastai trunka apie 30-50 dienų atvykti.Taigi, turėkite kantrybės.Ilgai laivybos, ji bus sukelti, kad kažkas blogai, pavyzdžiui, lauke atrodo nėra gerai.Tai yra iš mūsų kontrolės.Taigi, prašome don ' t mind.

2) Pareikšti

Jis paprastai tiesiog reikia 3-7 dienas.Jei yra skubus, galite pasirinkti express metodu.Arba prašome susisiekti su mumis, kad mes galime rasti geresnį logisitics jums.

Apie paslaugą

Kai jums rasti ką nors, negerai po to, kai jūs gaunate savo produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto,mes kartu su jumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai