Gamykloje Angos ET310B Bluetooth taikymo Sritis Metrų 80Msps 20MHz Nešiojamą Oscilloscope True RMS Skaitmeninis Multimetras Oscilloscope

Gamykloje Angos ET310B Bluetooth taikymo Sritis Metrų 80Msps 20MHz Nešiojamą Oscilloscope True RMS Skaitmeninis Multimetras Oscilloscope

s110126

Nauja

Yra sandėlyje

€185.23
Vnt.

Žymos: skaitmeninis oscilloscope 2, skaitmeninis tweezer, pc skaitmeninės oscilloscope, belaidžio multimetras, automobilių skaitmeninis oscilloscope, multimetras zondas rinkinys, matuoklis taikymo sritis, skaitmeninis multimetras usb, ut81b, skaitmeninis tabletė oscilloscope.

labai ačiū Produkto Aprašymas #detail_decorate_root .magija-0{margin-bottom:10px;perpildymo:paslėptas}#detail_decorate_root .magija-2{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root .magija-4{text-align:center}#detail_decorate_root .magija-5{font-size:24 taškai}#detail_decorate_root .magija-8{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magija-9{font-size:18px}#detail_decorate_root .magija-10{font-size:16px}#detail_decorate_root .magija-12{plotis:750px}#detail_decorate_root .magija-14{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:750px} Produkto Aprašymas ET310B bluetooth taikymo sritis metrų 80Msps 20MHz nešiojamą oscilloscope True RMS skaitmeninis multimetras oscilloscope

Draugas, galite susisiekti su manimi su bet kokio produkto reikia.Mano WhatsApp: +8613607407070; El. paštas: [email protected] Tai multimetras & Oscilloscope !Unikalus, "bluetooth" bevielio ryšio pratęstas dizainas leidžia lengviau patikrinti ir susidoroti su matavimo duomenų ir signalo, " Android mobile/PC protingas terminalų!

Savybės

1· Derinys 4000 skaičiuoti auto-range True RMS DMM ir 80M ėmimo / 20MHz analoginis juostos kišeninis Skaitmeninis Saugojimo Oscilloscope ne dydis ir kaina multimetro.

2· DMM funkcijos apima True RMS AC/DC įtampos ir srovės, varžos, talpos, dažnį, darbo ciklas, dBm, diodų ir nenutrūkstamumo

3· " Full auto set up volt/div ir laikas/div apie DSO

4· DSO Sukelti režimas: Auto/normal/bendrosios

5· DSO Auto priemonė: Vpp, Vavg, Vrms, dBm

6· DSO Žymeklį skaitymo: dV, dt, 1/dt (dažnumas)

7· Ekrano hold funkcija

8· Išsaugoti ir atšaukti iki 100 signalo ir duomenų

9· Didelio kontrasto FSTN LCD su baltų LED apšvietimas

10· Automatinis maitinimo išjungimas 5~60min arba nuolatinis

11· Vidinis Polimero Li-Ion Baterija su AC adapteris

Jūs galite naudoti šią namuose, mokykloje, dirbti srityje, ji buvo puikios.Puiki priemonė žmonėms, kurie mėgsta daryti elektronikos remontas, tai gerai padarė, ir atrodo geros kokybės.

Apšvietimas

Foninis apšvietimas pagerina skystųjų KRISTALŲ poveikį tamsioje aplinkoje.Plačiau apšvietimu bus sutrumpėti baterijos veikimo laikas.

Šis matuoklis turi 2 lygių ryškumo vartotojams pasirinkti. 1.Paspauskite apšvietimo valdymo mygtuką, norėdami įjungti ekrano apšvietimo ryškumą(pažymėkite, lowlight).

2.Apšvietimas yra įjungta pagal numatytuosius parametrus ir automatiškai lašas lowlight, praėjus nustatytam laikui.Šis laikas gali būti koreguojamas sistemos nustatymo funkcija.

Auto/Rankinis Diapazono Pasirinkimo skaitiklis bus įjungti automatiškai, pradedant režimu.Dauguma taikymo, tai yra lengviausias ir labiausiai

tikslūs matavimo metodas.Matavimų, kurie reikalauja asortimentą vyks: 1.Paspauskite AUTO/ASORTIMENTĄ klavišą.Simbolis "AUTO", išnyks ir matuoklis yra rankinis diapazono režimas. 2.Kiekvieną kartą, kai AUTO/ASORTIMENTĄ klavišą nuspaustą, kitą turimą diapazonas bus nustatytas. 3.Grįžti AUTO asortimentą, paspaudę AUTO/ASORTIMENTĄ įrašykite bent 2 sekundes.

Duomenys Laikyti

Skaitiklis bus įšaldyti rodomas skaityti, kai "HOLD/MEM" klavišas yra nuspaustas.Piktogramą "HOLD" pasirodys LCD

kai LAIKYKITE yra aktyvus.Paspauskite mygtuką "HOLD" norite tęsti, vėl normaliai veikti. 1.Jei LAIKYTI įjungta, paspauskite ir palaikykite klavišą PASPAUDĘ/MEN 2 sekundes, įveskite duomenų bazės funkcijos ir duomenys gali būti išsaugomi. 2.HOLD režimu, duomenų Dinaminio Duomenų Langas, nedidelis lango dešinėje viršuje LCD, bus nuolat gyventi. 3.Įjungus režimą HOLD automatiškai įjungiamas skaitiklis rankinis svyruoja.

4.Keičiasi funkcijos arba asortimentą, skaitiklis bus baigti HOLD režimas.Naudojimas: galite naudoti šią namuose, mokykloje, dirbti srityje, ji buvo puikios.Puiki priemonė žmonėms, kurie mėgsta daryti elektronikos remontas, tai gerai padarė, ir atrodo geros kokybės.

Ypatingas

1. Debesys saugojimo: Realaus laiko signalo ir matavimo duomenų saugyklos į debesis.Nereikia nerimauti dėl laikymo ribojimo nebėra.

2. Duomenų pasidalinkite: Dalintis realiu laiku tyrimų duomenis su savo partneriais per tinklo arba "Wi-fi", todėl efektyviausias savo analizė.

3. Nešiojamų stebėti: Priimti "bluetooth" 4.0 technika, efektyviai padidinti toli signalo tranzitinių, kuri leidžia jums kontroliuoti ir stebėti bandymus nuotoliniu būdu.

4. Coloful ekranas: Plius savo stebėjimo aspektas ir vizija.Ne daugiau, tiesiog yra svajonė-spalvinga ir aiškiai akyse belaidžio oscilloscope!Mūsų paslaugos:

Mes teikiame vienerių metų, aptarnavimas po pardavimo :

Jūs galite pakeisti dalių ar produktų, per vienerius metus nemokamai.Ar mes galime nustatyti produktų už jus.

Taip pat, mes turime vadovą ir įvadas video produktų.

Prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokią problemą, jūs turite, mes jums padėti bet kokiu būdu įmanoma ją išspręsti.

Prašome don ' t kairėje Neigiami neutralūs atsiliepimai.

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi jums paliko mums.Įmonės informacija:

Sihanukvile E-VIENĄ Mokslo ir Technologijų Co.,Ltd.buvo įkurta 1996, yra aukštųjų technologijų įmonė, kuri yra integruota su tiria & kūrimo, gamybos, pardavimų ir po paslaugų.Mes turime profesinės R&D komandos su daug metų techninę patirtį ir nepriklausomų intelektinės nuosavybės teises.Mūsų įmonė pradėjo šimtai produktų rinkoje per pastaruosius dvidešimt metų.Tai yra mūsų konkurencingumą, siekiant užtikrinti patikimą, efektyvią ir pigių ODM/OEM paslaugas mūsų klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai