Multi Fuction 40M Lazerinis tolimatis tipo Su 5M Plieno Juosta Priemonė 2 1 LCD Skaitmeninis Infraraudonųjų spindulių Lazerio Valdovas Tūrio Matavimas

Multi Fuction 40M Lazerinis tolimatis tipo Su 5M Plieno Juosta Priemonė 2 1 LCD Skaitmeninis Infraraudonųjų spindulių Lazerio Valdovas Tūrio Matavimas

s155413

Nauja

Yra sandėlyje

€30.20 €21.74
Vnt.

Žymos: nustatyti išgyventi, daugiafunkcinis peilis, edc oda, armijos įrankis, skaitmeninė atstumo matavimo prietaisas, 40m lazerinis tolimatis tipo, 100m lazerinis tolimatis tipo, distanc, keychain peilis multitool, B007.

Savybės:

-Nešiojamas Ir Patogus Šalinimas: Su Stumdomomis užrakinti,kad jis naudojamas būti pro diržo,dirželio.ect.ir nustatyti backclamp dirželis ir priemonių rinkinys, dirželis.

-Didelio Tikslumo Juosta Priemonė:Tai Lazerinis tolimatis tipo aiški skalė,aukštos kokybės medžiagos,patvarus,atitinka nacionalinį standartą.Importuotų lazerio galvutė ultra-tikslumo lazerio galva, kad stabilumo matavimo gerokai patobulinti.

-Kilnojamasis magnetinio kablys pagerina tikslumo matavimo ir už jos ribų.galima su nuolat priemonės, tikslų atstumą galima perskaityti per veiksminga diapazonas, o juda.

-Multi-funkcija matavimo režimas:lazerinis tolimatis tipo turi penkis matavimo režimai: vienas kadras, nepertraukiamas, plotas, tūris ir Pitagoras.Taip pat galite nustatyti standartus ir teisingą tikslumą.

USB įkraunamos:įkrovimo prievadas turi slankiojantį dangtelį, kuris yra apsauga nuo dulkių ir vandens, ir prailgina gyvenimą mašinos.

Paketas apima:

1 X 2 in 1 Lazerinis tolimatis tipo

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai