25cm Aukštos Kokybės Ripple Dizaino Non-Stick Silikono Torto Formos Apvalus Tortas Kepimo Skardą Virtuvės Įrankiai Pyragas

25cm Aukštos Kokybės Ripple Dizaino Non-Stick Silikono Torto Formos Apvalus Tortas Kepimo Skardą Virtuvės Įrankiai Pyragas

s15541

Nauja

Yra sandėlyje

€6.59 €5.47
Vnt.

Žymos: baleto gimtadienio tortas topper, bundt cake, pyragas maisto, karalius šalis, 18 keksiukų, cakestand, desertas pyragas, duonos tortas, tortas dizaino įrankis, pyragas fotografija.

Aprašymas:

Tai yra praktiškas ir patvarus silikoninis torto formą.Pagamintas maisto kokybės silikono medžiagos, aukštos temperatūros varža, geros stabilumo ir patvarus.Poliravimo pusių, storesnis ir kietesnis, užkirsti kelią nepakankamai remia jėgos ir deformacijos.Jis tinka mikrobangų krosnelė, orkaitė, šaldytuvas ir indaplovė.

Savybės: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, aukštos temperatūros varža, geros stabilumo ir patvarus.Lengva skalbti: galima plauti pelėsių tiesiogiai vandeniu.Ripple dizaino apačioje, kad jūsų pyragas ypatingas ir matomas.Lengvai de-liejimo: Kai pyragas yra daroma, ji gali būti paėmė su šiek tiek pastangų. Nuo -40 iki 230 laipsnių: tinka mikrobangų krosnelė, orkaitė, šaldytuvas ir indaplovė.Poliravimo pusių, storesnis ir kietesnis, užkirsti kelią nepakankamai remia jėgos ir deformacijos.

Specifikacija:

Būklė: nauja

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Žalia,Rožinė,Pilka,Mėlyna

Dydis:25 x 6cm/9.84 x 2.36 colių(Apytiksliai)

Pakuotė:

1 x Torto formą

Pranešimas: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<