Kaymiklee M843 Hallowmas Moliūgų Silikono Minkštas Pelėsių Pyragas Apdaila Cukraus Pasta Šokolado Liejimo Dekoravimo Įrankiai

Kaymiklee M843 Hallowmas Moliūgų Silikono Minkštas Pelėsių Pyragas Apdaila Cukraus Pasta Šokolado Liejimo Dekoravimo Įrankiai

s73425

Nauja

Yra sandėlyje

€3.29 €2.43
Vnt.

Žymos: Moliūgų formos, pelėsių visos, torto formą nustatyti, kepkite formos silicio, pyragas visos silicio, 3d tortas pelėsių, želatina pelėsių, pelėsių pudingas, forma, pelėsių blynai silicio.

Produkto Informacija:M843 Hallowmas Moliūgų Silikono Minkštas Pelėsių Pyragas Apdaila Cukraus Pasta Šokolado Liejimo Dekoravimo Priemonės, Spalva :Atsitiktinis Pelėsių Dydis:9.6*9*0.7 cm Medžiaga:FDA silikono Certifiated su MPT&LFGB Silikono Minkštas Silikoninis Torto Įrankių Naudojimas:Paprasta naudoti ir tvarkymo ir valymo Reitingas temperatūra:-40 c iki+210 c temperatūros. Kokybė:Gera kokybė

Pastaba:ši forma gali būti ne toks didelis, kaip jūs galite įsivaizduoti, prašome atkreipti dėmesį į dydį informacijos prieš jums padaryti pirkimą.

Pristatymas: Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

·Mes laivas prekę per 2 darbo dieną po gauti savo atlygį.Mes laivas jį į savo paliekant adresą, prašome padaryti, kad jūsų adresas yra teisingas.

·Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

·Prekės bus išsiųstos, Kinija po eilinio oro paštu;Thre yra ne sekimo informaciją,bet tai, kaip saugiai registruotu paštu.ji paprastai trunka apie 15-60 dienų Amerikos valstijose, Europoje ir kitose vieta visame pasaulyje.

·Prekių, kurios jums pirkti visa suma virš $7, mes atsiųsime registruotu laišku arba E-pack,Jis wil imtis 15-60 darbo dienų.

·Prekių, kurios jums pirkti visa suma virš $200, mes išsiunčiame jam EMS arba DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS, Jis taps daug daugiau greitai.Jei norite pasirinkti savo laivybos linija, prašome susisiekti su mumis.

·Jei norite, stebėjimo duomenis bet kuriuo metu,prašome pasirinkti registruotu paštu.Pristatymas Metodas Laivybos Tvarkymo Atvykti metu Šalyje Įprasta Oro pašto 15-60 dienų Pasaulyje Grįžta: Visi mūsų daiktai yra patikrinti ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant.Mes 100% Pasitenkinimo Garantija, kad visi mūsų klientai.Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.Mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grąžinti atgal savo pinigus.Klientų aptarnavimas yra labai svarbus mums.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, Mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus.Jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Ačiū!Mėgaukitės pirkiniai čia!Šiltas Patarimai: 1)spalva bus išsiųsta atsitiktine tvarka 2)Jei norite pirkti didelio kiekio, pls susisiekti su tiekėjų. 3)Prašome stengiamės suteikti kuo išsamesnę informaciją adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį. 4)Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose. 5)Jei rusijos Federacijos klientų, pls teikti mums savo vardą, pavardę, kitur gal jūs negalėjo gavo prekes, Ačiū per daug!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai