Šuo Veda Dideliems Šunims Nešiojamų Riebalais Odos Atsirasti Stiprus Karabinai Reguliuojamas Plyšimui Atsparus Ir Vandeniui

Šuo Veda Dideliems Šunims Nešiojamų Riebalais Odos Atsirasti Stiprus Karabinai Reguliuojamas Plyšimui Atsparus Ir Vandeniui

s153322

Nauja

Yra sandėlyje

€11.78 €9.19
Vnt.

Žymos: lipdukai, auto suziki, apsaugos kameros 31, xr250 paminos, stora žemų dažnių palaidinė, atsparus vandeniui kelnės 3mm, lipdukai, auto tortue, nissan rankenėlę, 5 greičius, lipdukai, auto yandex, apsaugos kameros j5.

Savybės:

1. Maksimalų komfortą.Šis švinas yra pagaminti iš puikios aukštos kokybės karvės odos ir patogiai į savo rankas, palyginti su kitų šunų veda.Jis yra patvarus ir lengvas.

2. Dizainas.Patvarus, stiprus karabinai kablys niekada rūdžių, 360 laipsnių roll jungtis reiškia, kad jūsų šuo yra patogiau, ir kad jis padeda jums valdyti jūsų šuo lengviau.

3. Super praktiška.atsparus vandeniui ir lengvai išlaikyti, bet mano elastinga.Ji negali sumažinti savo rankas ir gyvūnų plaukai bus ne gauti suvynioti aplink jį, kai mokymo, vaikščioti ar bėgioti.

Aprašymas:

Odos švino palaiko jus visiems šunims nuo mažų iki didelių šunų ir jūs galite jį naudoti metus.Gera švino šunų parodose, mokymuose, sargyboje, pasivaikščiojimai, žygiai, naudojant mokymo įranga ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Daugiafunkcinis traukos virvė

Dydis: plotis 1,2 CM.ilgis 2,5 M

Medžiaga: gryno vario priedai + pirmojo sluoksnio geltona oda

Spalva: ruda

Pakuotė:

1 * odos šuo veda

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai