Profesinis Taktinis Valdybos Krepšinio Trenerių dvipusis Treneriai Talpyklą Sausas Ištrinti Taktinis Valdybos Krepšinio Priedai

Profesinis Taktinis Valdybos Krepšinio Trenerių dvipusis Treneriai Talpyklą Sausas Ištrinti Taktinis Valdybos Krepšinio Priedai

s150882

Nauja

Yra sandėlyje

€18.91 €11.92
Vnt.

Žymos: cigarų dydis, krepšinio lenta treneris, kanye batų, krepšinio ratlankio, krepšinio kamuolys, krepšinio hoopas, krepšinio skydas, krepšys treneris, šuo lietpaltis lv, automobilių veidrodėliai skydelis.

Apie gaminį:

KREPŠINIO TAKTINĖS LENTOS - Šis lankstymo krepšinio taktinės lentos yra puikiai tinka rengti varžybų dieną strategijas ir pakeitimo, mokymas, įgūdžių mainus ir daugiau.

DUAL-SIDED DIZAINAS - Vienas dydis yra visą aikštę ir kita pusė yra pusė žingsnio.Treneriai ir žaidėjai gali naudoti abi dry-erase valdybos patogiau, komunikacijos ir optimizuoti strategija!

MAGNETINIAI ŠACHMATAI VIENETŲ - Jeigu šachmatų atstovauja žaidėjai ir kamuolys sciamachy, padėti žaidėjams greitai meistras strategiją.Visi šachmatai vienetų yra magnetinės, tvirtai įstrigo valdybai, siekiant išvengti prarasti.

PATVARUS ir NEŠIOJAMIEJI - Pagaminti iš kokybės PU su bauda apdailos medžiagos, vandeniui ir ilgalaikio naudojimo; Lankstymo dizainas, lengva nešiotis ir saugojimo.

DĖMESIO - taktinis stalo yra padengtas plėvele.Jūs galite laisvai rašyti ir ištrinami su vandens pagrindo pen.Nereikia rašyti su aliejaus pagrindu žymeklis.

Savybės:

Magnetinio krepšinio valdybos strateginio planavimo, mokymo, įgūdžių keitimo ir pan

Dual pusėje dizaino, visiškai pikis, iš vienos pusės ir iš kitos pusės yra pusė žingsnio

Ateina su šachmatų atstovauti žaidėjai ir kamuolys sciamachy

Padėti žaidėjams greitai meistras strategiją ir sugalvoti naujoviškų set-gabalas kasdienybe

Pagaminti iš kokybės PU medžiagos, vandeniui ir ilgalaikio naudojimo

Lengvai sulenkite patogus nešiotis ir saugojimas

Su sąlyga, pieštukas, trintukas ir visi šachmatai vienetų yra magnetinės, tvirtai pritvirtinta lenta, siekiant išvengti prarasti

Specifikacija:

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: PU + Magnetas

Gaminio Dydis:

Išklojus: 54 x 32cm / 21.26" x 20.87"

Sulankstytas: 24,5 x 32cm / 9.64" x 20.87"

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Pakavimo sąrašas

1 x Krepšinio Taktinės Lentos

2 x Lapas Magnetinis Šachmatų Gabalas

1 x Vandens-Pen bazės

1 x Lenta Trintukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai