Aguonų Troliai Lėlė su Plaukų 6,Troliai Žaislai Šalies Reikmenys,Vaikų Veiksmų Skaičiai apima Filialas ir Aguonų,Vaikinas Diamond, Biggie

Aguonų Troliai Lėlė su Plaukų 6,Troliai Žaislai Šalies Reikmenys,Vaikų Veiksmų Skaičiai apima Filialas ir Aguonų,Vaikinas Diamond, Biggie

s12095

Nauja

Yra sandėlyje

€11.44
Vnt.

Žymos: mini troll, troll gimtadienio, lėlės troll, lėlė, trollz, gimtadienio troliai, lėlės galvą, troll, pliušinis troll, lėlės plaukų vadovas.

【KLASIKINIO PAV】

Tai troliai žaislų rinkinys įskaitant 6 Troliai duomenys,Filialas,Aguonų,Vaikinas Diamond, Biggie, Smidge ir Fuzzbert.Kiekvieną troliai lėlės plaukai yra apie 9cm aukščio.Jie turi šviesūs plaukai, mielas veidus, ir yra mylimas vaikų.

【MOKYTIS, PADĖTI KITIEMS】

Aguonų troliai duomenys yra įkvėpė istorija.Ji yra apie tai, kaip du Troliai Aguonų, Princesė Troliai ir Filialas, vienišius survivalist bando išsaugoti savo kaimą nuo milžinišką Troll valgyti Bergens.Pasakykite vaikams dvasia, istorija ir leiskite jiems mokytis padėti kitiems.

【TORTAS TOPPER & FESTIVALIS DOVANOS】

PVC aguonų duomenys yra toks mielas ir praktiškas plaukų.Ne tik tortas toppers, Jie taip pat yra puikus helovinas arba Kalėdų dovanos vaikams 4 ir vyresnio amžiaus.

【ĮDOMUS LAIKO】

Troliais partija pasisako bus smagiai laiką žaisti su savo vaikais, rinkti šių įdomus duomenys ilgai po to, kai šalis yra per!

【PAKETO】

6pcs troliai lėlės(apie 9cm aukščio) į permatomą maišelis.Svoris: apie 150g.Puiki šalis tiekimą troll įdomus!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai