Profesinės elektromobilius Šlakelis Raukšlių Mol Tatuiruotės Pašalinimas Pen Joninių Priemonė ac

Profesinės elektromobilius Šlakelis Raukšlių Mol Tatuiruotės Pašalinimas Pen Joninių Priemonė ac

s14687

Nauja

Yra sandėlyje

€92.80 €48.25
Vnt.

Žymos: goth lolita suknelė violetinė, vyrų žiemos megztiniai pilka, konditerijos gaminiai, dažai didelis, mada marškinėliai moterims meilės, žmogaus tiesūs plaukai, clip, žmogaus paslaugų pozicijas, žmogaus dydžio pliušinis avokado, žmogaus nėrinių garbanotas gamtos, žmogaus mink blakstienas 3d.

Profesinės elektromobilius Magija Parkeris Šlakelis Raukšlių Mol Tatto Šalinimo Pen Joninių Priemonė

Aprašymas:

Šis produktas supaprastinti sudėtingų lazerinių prietaisų rinkoje, turi panašų poveikį Raukšlių Mol Tatto Šalinimo lazeriu.Mašina priėmė aukštųjų technologijų ir elektros jonų karbonatų funkcija, kuri gali veiksmingai valyti strazdanų iš karto, senatvinis stendai, butas apgamus,tatuiruotes ir raukšlių ir kt.Ji neturi kraujavimas naudojant, jokio šalutinio poveikio po naudojant, padeda pasiekti medicinos grožį.

Savybės:

1. Palyginti sumanūs įkrovimo magija parkeris, elektromobilius magija parkeris yra daugiau galingas, produkcija yra stabilus, ir dažnio kolonėlė.

2. Priėmė technologijų ir elektros jonų karbonatų funkcija, pagerinti savo odos su neįtikėtinu greičiu.

3. 5-greitis reguliuojamas galios ir dažnio reguliavimas skirtingas, kuri yra patikima, naudinga ir patogu.

4. Unikalus elektros jonų technologija, ji buvo kraujavimo proceso, jokio šalutinio poveikio po naudojant, padeda pasiekti medicinos grožį.

5. Plug and play stiliaus, kuris yra lengvai atlikti veikti.

6. Įdėkite tinkamą adatą į savo mašiną, jūs netgi galite naudoti šią mašiną du kartus vokų.

7. Šis produktas supaprastinti sudėtingų lazerinių prietaisų rinkoje, turi panašų poveikį Raukšlių Mol Tatto Šalinimo lazeriu ir ji palyginti mažai energijos ir dažnumą, palyginti su lazeriu ir laipsnio odos pažeidimas yra nedidelis.

8. Turi stiprų odos atjauninimo poveikį, gali veiksmingai pašalinti raukšles, randus, strazdanos ir kt., padaryti jūsų oda švelni ir minkšta.

8. Pagal carbonizing ir tada lydymosi melanino pasiekti esamų CO2.

9. Priima neleidžiančioms slysti medžiagos ir nešiojamą dydį ir Sujungti su supaprastinti ir ergonomiška kontūro.

10. Kaip ilgai, kaip jūs meistras paprastą naudojimo būdą, kiekvienas gali ją naudoti, be jokios naštos.

11. Profesinės naudoti namuose ir grožio salonas.

12. Nerūdijančio plieno vietoje rašikliai yra netoksiškas, higienos, neramus į rūdis saugios naudoti.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Plug-in Elektros Magija Parkeris (Plug and Play)

Medžiaga: ABS

Neprivaloma Kištukas: EU Plug; JAV Plug

Spalva: Kaip Nuotraukose

Pakuotės Dydis: Apie. 18 x 18 x 3cm / 7 x 7 x 3in

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 400g

Pareigos: Profesionalus Šlakelis Raukšlių Mol Tatto Šalinimo & Dvigubai Akių Vokų

Instrukcija:

1.Įdėkite adatų mašina.

2.Prijunkite maitinimo adapterį į mašiną.

3.Paspauskite ON/OFF mygtuką kelias sekundes.

4.Reguliuoti galia ir dažnis mašina.

5.Jis yra paruoštas naudoti, kai įjungimo mygtukas mirksi jį paspaudžiant jungiklį dar kartą.

6.Tai bus sustabdyti ir aktyvuoti jei jūs paspauskite, arba išleisti "KULKA" mygtuką.

7.Po procedūros, paspauskite mygtuką "ON"mygtuką kelias sekundes, norėdami sustabdyti.

8.Judėti į kairę į dešinę, o ne likti vietoje, o naudojant Patarimas.

9.Naudoti trumpą paliesti keletą kartų, o ne vieną ilgą touch naudojant Patarimas.

Kaip Naudoti:

Pašalinti vietoje:

Įskaitant susisiekti vietoje vietą juda pirmyn ir atgal, šiek tiek, gali būti aiškiai nustatyta, kad melanino elektros akupunktūra po saulius zoom black nukristi.Jei kritulių seklių vietų, plotas yra leeser, gali pašalinti.Jei didesnio ploto pigmentacija yra giliau, ji turi būti 2-3 kartus susidoroti su daugiau reikia, taip pat turėtų atkreipti dėmesį į kirpyklą, naudojant elektros akupunktūra gydymas.Be to, išlaikyti klientus kelia, atsižvelgiant į kirpyklą su ranka, elektros akupunktūra turėtų derinti drebėjimas, vengiant sukelti nudegimus, kai perdirbimo, atspalvių, įtakoja žaizdų gijimą, palikti randų reiškinys.

Pašalinti Dot mol:

Ypatingą dėmesį skirti mol mastu, kai kurie apgamai auga ant odos paviršiaus sluoksnio, ir šaknų augimą apgamai, giliai poodinio audinio, įskaitant naudojant adatą, tuo metu, kai pabaigoje nupjauto paviršiaus apgamai, geriausias būdas įrašyti į mažus kvadratėlius.Jei augimo gana giliai kurmis, išskyrus atvejus, turėtų vengti uždegimas po tvarkomi, jums geriau būti 2-3 dienų iki žaizdų gijimas maitinamasis kremas padengtas mažas gyvos ląstelės, ji gali užkirsti kelią odos įgaubtas kultivatorius.Kai apliejimo mitybos šalčio, turėtų atkreipti dėmesį į žaizdą uždegimas situacija, tai ne servetėlė.

Pašalinti granuliavimo:

Elektros akupunktūra burną šiek tiek kreipkitės granuliavimo, išvestinių finansinių priemonių granuliavimo šaknies ląstelių radžio dadio adata, įrašytų į mirtį, Apie savaitę po granuliavimo gali nukristi dėl jų pačių, pavyzdžiui, granuliavimo yra maži, galite naudoti lazerio radijo vienkartinės adatos, deginimas kalve granuliavimo.pavyzdžiui, granuliavimo yra didelis,pareiga dega daug kartų, mažiau įtakos žaizdų gijimą.

Pašalinti tatuiruotė:

Centralizuotai įrašyti tatuiruotės, jei jo plotas yra didesnis, metodas deginimas tatuiruotė, maždaug tas pats, kaip skenavimo vietoje, veikimo laikas gali būti šiek tiek ilgiau ir plotą(daugiau nei 3cm), reikėtų spręsti daug kartų, niekada vienu metu.Kitaip, netyčia bakterijų infekcijos, kurios pasekmė yra neįsivaizduojamas.Kosmetologė ir klientas turėtų būti atsargūs.Jeigu jums yra sunkus uždegimas kad padėtis kuo greičiau į ligoninę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai