Naujų Dėmių Šalinimas, Anti-Senėjimo Apgamų Šalinimas, Veido Priežiūros Grožio Prietaisą, Aukso Spalvos

Naujų Dėmių Šalinimas, Anti-Senėjimo Apgamų Šalinimas, Veido Priežiūros Grožio Prietaisą, Aukso Spalvos

s86346

Nauja

Yra sandėlyje

€47.47
Vnt.

Žymos: cavit, rf įranga, grožio įranga, kūno skulptūra mašina, lifto mašina rf, hydrodermabrasion mašina, veido įranga, veido ultragarsu, veido įranga, odos ultragarsinių.

Karšto Pardavimo Apgamų Šalinimas Lazeriu, Dėmių Šalinimas, Stabdžių Strazdanų, Odos Grožio Prietaisas

Modelis: OT-AC018

nternational Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Darbo principas:

Panašūs, kaip anglies dioksido (CO2) lazeriu grožio mašina, naudoti, naujos kartos plazminiai mikro rajono biudžeto įvykdymo technologija su žemos temperatūros ir aukšto dažnio , jis yra efektyvus, talpa konversijos medžiagos ir chip kontrolės.kai adata palieskite šlakelis odą,sukelti plazmos su aukšta temperatūra, kaip 2000 OC immedicately, kai jis liesti šlakelis ,vietoje ,tai gamins nedidelę liepsną,mes jį pavadino karbido odos problemų.

Mikro kraujagyslių bus sukietintas quicly be kraujavimo.Tuomet susidaro anglies šašai ,apsaugoti žaizdos, odos infekcijos.Maždaug po 1 savaitės, šašas bus sheeding be randų.

Savybės:

1. Ji turi 2 rūšių intensyvumas skirtingas.Žemesnio lygio naudojamas vietoje ir šlakelis.Stiprus lygis yra naudojamas molio ir odos žymes.

2. Perkraustymo vietoje be huring normalus odos.

3. Pašalinti vietoje be blooding.

4. Lengva nešiotis ir paprastas valdymas

Pakavimo sąrašas:

Lazerio pen: 1pc

Maitinimo įkroviklis: 1pc

Adata: 12pcs/set

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai