Cuttable Anglies Pluošto Įkrovos Vidpadžiai Baterija Koja Šilčiau Žiemos Batai, Pagalvėlės, Pagalvėlės Batai Aksesuarai karšto

Cuttable Anglies Pluošto Įkrovos Vidpadžiai Baterija Koja Šilčiau Žiemos Batai, Pagalvėlės, Pagalvėlės Batai Aksesuarai karšto

s144079

Nauja

Yra sandėlyje

€1.09 €0.70
Vnt.

Žymos: kojų šilčiau, pėdų šilčiau, Anglies, pėdų šildytuvas, anglies pluošto lipdukas, maisto šilčiau, baltas gelis vidpadžiai, šokių kojų šilčiau, usb vidpadžiai, Anglies Plėvelės.

1 Pora Cuttable Anglies Pluošto Įkrovos Vidpadžiai Baterija Koja Šilčiau Žiemos Batai, Pagalvėlės, Pagalvėlės Batai Priedai Savybės: Pagaminti iš premium anglies pluošto dezinfekcijos ir deodorization.Šildymas yra patogus su baterija atveju.Išskirtinį apdorojimas užtikrina minkšti ir patogūs Cuttable, jūs galite padaryti tai geriausias dydis už jus.Kieto juoda išvaizdą, dirtproof ir dulkėms.Aprašymas: Subtilus siuvimo numatyta, ilgas tarnavimo laikas.Tinka tiek vyrams ir moterims.Gražus priedai, išlaikyti šiltas Žiemą.Techniniai duomenys: Medžiaga: anglies pluoštas Spalva: juoda Sagtis Užtrauktuku Dydis: 360*110mm Vidpadis storis: 5mm Tipas: priekinių kulniukų, Visą Koją Temperatūra: 50° kambario temperatūroje Baterijos: 3*AA Baterijos(neįtraukta) Max įtampa: 4.5 V Pakuotė: 2 x Bateliai Pad 2 x Sagtis Užtrauktuku 2 x Baterijos Atveju Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Dėl įvairių asmeninių matavimo metodus, gali būti 1-3cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Gerbiami klientai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mes esame didelė kompanija su mūsų pačių gamintojų ir sandėliai.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba.Jei norite bendradarbiauti su mumis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes pasiūlysime geriausias paslaugas jums.Ačiū :)

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai