Aukštos Qu Dvipusis Veido Valymo Šepetėlis Veido Masažas Produktas Odos Priežiūros Priemonė Silikono Veido Valikliu Teptuku Nešiojamų

Aukštos Qu Dvipusis Veido Valymo Šepetėlis Veido Masažas Produktas Odos Priežiūros Priemonė Silikono Veido Valikliu Teptuku Nešiojamų

s141885

Nauja

Yra sandėlyje

€5.47 €3.83
Vnt.

Žymos: carcaca iphone 6 plius, veido garlaivis, veido rūko purkštuvu, aptx "bluetooth" usb, liu qu, veido, spray, veido valiklis teptuku foreo, spuogai, veido valikliu šepetys, veido valiklis šepetėliai, 100mah baterija.

Aukštos Qu Dvipusis Veido Valymo Šepetėlis Veido Masažas Produktas Odos Priežiūros Priemonė Silikono Veido Valikliu Teptuku Nešiojamų Aprašymas:

Savybės:

1. Stovėti ant pagrindo, švarus ir higieniškas, patogus laikymas ir erdvės taupymo.

2. Silikono teptuku galvos yra pagaminti iš 3mm silikono medžiaga, kuri yra minkšta ir elastinga.Jis gali masažuoti veido odą valymo metu.

3. Pluošto šereliai, kaip daugelis, kaip 45 pluošto šereliai, sukurti turtingą ir švelnus putų naudojant su veido valikliu ar kitų odos priežiūros produktas, ir 9 turas 3D teptuku vadovai gali išvalyti purvą ir alyvos į odą.

4. Giliai išvalyti poras, efektyviai šalina blackhead, lengvas drėkinamasis, odos sklandžiai ir švelnus, kėlimo ir stangrina odą.

5. Sumažinti odos, slėgio, skatinti absorbcijos.Skatinti absorbcijos odos priežiūros ingredientų, veiksmingai padidinti veiksmingumą odos priežiūros produktus.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: aukštos kokybės pluošto + plastikinė rankena + silikono

Dydis: apie 13*6.5*4.5 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Dvipusis Veido Valymo Šepetys(Valyti tik tuo atveju, produktas yra ne komplekte)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai