Vintage Suknelė Kinų Stiliaus Moteris 2019 M. Pavasarį Aukštos Kokybės Siuvinėjimo Mados Stovėti Apykaklės Linija Pagerėjo Cheongsam Suknelė S-XXL

Vintage Suknelė Kinų Stiliaus Moteris 2019 M. Pavasarį Aukštos Kokybės Siuvinėjimo Mados Stovėti Apykaklės Linija Pagerėjo Cheongsam Suknelė S-XXL

s14170

Nauja

Yra sandėlyje

€89.01 €78.33
Vnt.

Žymos: suknelė žiemą, Juostelės, suknelė ilga moterims, kostiumas moterims, suknelė pavasario, suknelė ilga žiema, suknelė ilga, miyak moterų klostes, prašome, suknelė moterims, rudens dress žiemą.

PRISTATYMAS

Mes siūlome Nemokamą Kinija/Honkongas po pasaulinės pašto laivybos,mes galime laivą iš jūsų paketo vieną iš aukščiau pristatymas

būdas išvengti darbymetis, pvz., atostogų ar dėl ypatingų aplinkybių

Mes taip pat siūlome DHL/EMS express pristatymo paslaugas, kurios yra apmokestinamos,pirkėjas pasirinkite express pristatymas paslauga, kai jums patikrinti ir mokėti...

Prašome įsitikinkite, kad Laivas-spręsti jums tipo per kasos, yra teisinga.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

Į standed pristatymas (Saulesvilos.lt Stendas, Pristatymas,China Post,Epacket) pakuotės Svoris riba, 2kg,Jei jūsų užsakymas svoris daugiau kaip 2kg,mes išsiųsti keli paketai.

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko .

Pastaba: Kainos, nurodytos įtraukia kuro mokestį.Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

PARDAVIMO SĄLYGOS

Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už produkto kainos.

Bet keitimo ar grąžinimo, produktas turi būti į jį pradinę būklę, įskaitant langelį, brūkšninį kodą, įpakavimas, visi priedai.

Siekiant užtikrinti, kad drabužiai neturi įtakos mūsų antroji parduoti, Jei grąžinamos prekės turi įtakos mūsų antras pardavimas, mes atsisakyti keistis drabužius arba grąžinti pinigus.

Prašome leisti iki 10 darbo dienų grąžina būti tvarkomi.

Grįžo Siuntimo išlaidų( arba mokestį) yra pirkėjo atsakomybė,bet valiutos keitimo punktas,pirkėjai taip pat turėtų mokėti pakartotinio siuntimo išlaidų( arba mokestį),ar mes turime teisę atsisakyti pakartotinio siuntą.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Mes esame jūsų patikimi partneriai ir draugai, ilgalaikį verslą,mes pristatymo produktų, kurių kokybė-paslaugos-kainos santykis, kad jums priklauso.

Mes rūpinamės jumis,ir mes visada čia, pasiruošę padėti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai