4.3" Colių 1000tvl Povandeninės Žūklės Vaizdo Kamera Rinkinys 12 VNT LED IR Apšvietimą Vaizdo Žuvų Ieškiklis Ežere Po Vandeniu žuvis cam

4.3" Colių 1000tvl Povandeninės Žūklės Vaizdo Kamera Rinkinys 12 VNT LED IR Apšvietimą Vaizdo Žuvų Ieškiklis Ežere Po Vandeniu žuvis cam

s140880

Nauja

Yra sandėlyje

€63.58
Vnt.

Žymos: vandenyno povandeninės žūklės fotoaparatas, colipso kamera, žvejybos, epar povandeninis žibintas, 360 4k vaizdo kamera, vaizdo kamera sony fdr, 360 kamera insta, tvenkinys povandeninis žibintas, fairiland žvejybos fotoaparatas, atsarginės povandeninės žūklės fotoaparatas, daro povandeninės žūklės fotoaparatas.

4.3" Colių 1000tvl Povandeninės Žūklės Vaizdo Kamera Rinkinys 12 VNT LED Baltos Šviesos Vaizdo Žuvų Ieškiklis Ežere Po Vandeniu žuvis cam

Žvejybos Fotoaparato Aprašymas:

Šis produktas jūs žiūrite dabar yra naujausias populiarus, fashional, geras ieškote ir patogus Povandeninės Vaizdo Kameros Sistemą.Jis ne tik turi spalvų ekrano, bet taip pat turi aukščio raiškos vaizdo kamerų, kurios turi HD 1000 TV eilutės.Kas daugiau, yra 12 didelio galingumo infraraudonųjų spindulių lempa dega fotoaparato šviesos šaltinis, ir šių 12 balti žibintai yra atskirtas nuo fotoaparato, kad nebūtų vandens srove ateina į fotoaparatą.

Taikymo sritis: stebėsenos akvakultūros, povandeninio žvalgymo, Vandenyno/Ledo/Ežero, žvejyba, plaukimas/nardymas/snorkeling yra prieinamos.

Savybės:

1.4.3 colių TFT spalvotas monitorius su saulės skydelis ryškių aplinką už

2. Color CCD ir HD 1000 TV linijų fotoaparatas

3. Atsparus vandeniui,Aliuminio lydinio žuvų modelio dizainą ir ilgaamžė medžiaga, ant fotoaparato korpuso

4. Šalta-atsparus smūgiams, vandeniui ir traukti atsparūs kabeliai

5. Turimas fotoaparatas prailginimo laido ilgis: 15m

6. 12 baltos šviesos fotoaparato šviesos šaltinis

7. Nuolat naudojant laiko baterija iki 4 val.

8. LED pavarų šviesumo reguliavimas

Ekranas

Ekrano Dydis: 4.3 colių

Ekrano Rezoliucija: 480*272

Stebėti Įėjimo Įtampa: 5V DC

Kamera:

Vaizdo Jutiklis: CMOS Jutiklis

IP68 Vandeniui

Apžvalgos Kampas: 92 Laipsniai

Matomas atstumas ( švarus vanduo ): 1-3m

Naktinis Matymas: 12 VNT balta, šviesos Diodai

Kamera: 1000TVL/Aliuminio lydinys

Baterija:5000AH

Nuolat naudojant laiko apie baterijos: apie 4 val.

Fotoaparato Dydis:Skersmuo 38.5*89mm

Pakuotės Turinys:

1 x USB Kabelis

1 x vaizdo Kameros Objektyvas su 15m Kabelis

1 x Ekrano

1 x Plaukti

1 x meškere priedai krepšys

Pardavėjas NĖRA atsakingas už prekių pristatymo metu.Tai žemiau laivybos laikas informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Šio pristatymo laikotarpis yra naudojamas kaip bendrosios gairės tik.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu.Ir kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl vietos išsiuntimo vėlavimo ar kitų priežasčių, prašome leisti pakankamai laiko pristatymu ir jei negavote prekės per 30 darbo dienų,Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Tarptautinės Pirkėjai--Atkreipkite Dėmesį:

A) Mes paprastai laivas pirkėjai daiktas kaip DOVANĄ mažesnę vertę, siekiant išvengti pirkėjo mokesčių.Tačiau mokesčių yra deterdmined pagal pirkėjo užsakymą ne mums.skirtingose šalyse skirtingas mokesčio tarifas,todėl jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi Imtis.

B) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

C) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mokėjimo variantai:

Kredito Kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union " / " MoneyGram / Debeto Korteles, įskaitant Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000 ,

Prašome Susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! (pašalinti priedai 3 mėnesių garantija.)

Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "5 star" grįžtamasis ryšys.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.

Visi laišką bus atsakyta per 24 valandų darbo dieną, jei jūs ne gauti atsakymą per 48 valandas, prašome patikrinkite savo pašto langelį arba siųskite žinutę mūsų interneto tradermanager.

Drop laivyba , ir mes ne palikti mūsų įmonės informacija apie sklypą.

Geriausia konkurencinga kaina DAUG paramos didmeniniai klientai,

Mūsų darbo laikas :

- 9:00.m.6:00 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio

- 9:00.m.1:00 pm (GMT +8). (sekmadienį)

Ir mūsų tarnyba nedirba šeštadieniais ir švenčių dienomis (Honkongas)

Komunikacijos sukuria sėkmės, kviečiame susisiekti su mumis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai