360P Galingas Magnetinis Kabliai,Stiprus Sunkiosios Neodimio Magnetas Kabliukai Puikus Jūsų Šaldytuvas ir Kitų Magnetinių Paviršių

360P Galingas Magnetinis Kabliai,Stiprus Sunkiosios Neodimio Magnetas Kabliukai Puikus Jūsų Šaldytuvas ir Kitų Magnetinių Paviršių

s14920

Nauja

Yra sandėlyje

€847.73
Vnt.

Žymos: suaugusiųjų peter pan, žuvų kablys, finansuojantysis linijinis, magnetas neo, stm32h750vbt6, mgn, blakstienų magnetas, magnetas neodium, lanterna magnetinio kablys, nustatyti turmalinas.

Didelis nuolaidą didmeninės prekybos MIKEDE Galingas Magnetinis Kabliukai Stiprus Sunkiosios Neodimio Magnetas Kabliukai,Puikus Jūsų Šaldytuvas ir Kitų Magnetinių Paviršių,6pieces vienas mažas langelis,60 mažų boxs į kartono dėžutėje.Tiekimo pritaikymas

Tai Neodimio Magnetinė Kabliukai, pagaminti iš super stiprus neodimio magneticencased viduje chromuotas plieno puodelį.Su neodimio magnetas yra surištos viduje puodelis su klijų.Tuo pačiu metu, plieno puodelis taip pat apsaugo magnetas nebūtų pažeistos, kai dažnai naudojamas.Į eyebolt yra numatyta lengva taikyti, bet jūs galite jį pašalinti ir padaryti ir įdiegti savo kabliukai arba apkabos.NdFeB Puodą Magnetai yra geriausias dėl nedidelio dydžio magnetinius produktus, kurių didžiausia traukos jėga (geriausia, kai tiesiogiai liečiasi su feromagnetinių e.g.mažaanglio plieno paviršių).Tikrasis traukos jėga pasiekti, priklauso nuo paviršiaus, kad yra prispaustas ant (medžiagos tipą, storį, lygumo, trinties lygius ir pan.), jos kokybei (pvz.rūdžių), jo dydis (storis plius viso paviršiaus ploto) ir kt.Yra daug programų NdFeB Puodą Magnetai, daugiausia ten, kur stipri įtempimo jėga yra būtinas.Prašymai įtraukti Pardavimo, langai padažu, durys / spintos ir vartų apkabos, pakabinamų lubų apkabos, ženklus ir plakatus, sukimo momentas tik ruoniai, veržimo ir įtvirtinimo, apšvietimas, laikikliai, prekybos ir parodų rodo, paieškos magnetai, pramonės fiksavimui ir kt.

Produkto savybės

PRAMONINĖS KLASĖS: 100LBS Pajėgumų yra pagrįstas horizontalaus taikymo -- sumažintas skaičius 2/3, jei naudojama vertikaliai.PASTOVAUS BE GRĘŽIMO: Pastovaus magnetinio paviršiaus.Aukštos kokybės neodimio magnetas kabliukai organizacija, montavimas, dekoravimo ir saugojimo.LENGVA SURINKTI: Magnetiniai, kabliukai būtų lengva pašalinti, jie būtų puiku, bet mažoje erdvėje pagalbos saugojimas ir prieinamumas, ir šios magnetinės kabliukai tinka bet kur ir tarnauti tikslui, kurie negali būti dubliuojamas.DĖMESIO: Dėl maitinimo magnetizmo, jei norite naudoti šiuos Magnetinius kablys ant nerūdijančio plieno šaldytuvai, mes rekomenduojame įdėti audinių ar kažkas tarp magneto ir paviršiaus, siekiant apsaugoti paviršių nuo subraižymo.LIFETIME GARANTIJA: Mūsų produktai yra labai aukštos kokybės ir tikrinami metu ir po gamybos kokybės, jūsų pirkti yra apsaugotas, grąžinti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Ką jūs laukiate, Tai yra laikas, kad declutter erdvę. .

MŪSŲ PASLAUGOS

Mes niekada kompromiso dėl kokybės, ir visi mūsų produktai yra bandomas naudojant kompiuterio kontroliuojamą tempimo ir suspaudimo mašina.Sistema tiksliai matuoja svorį magnetas gali turėti kai ištraukė vertikaliai ir sumą traukti magnetas gali daryti, kai yra skirtumas ar ne-magnetinės medžiagos, tarp magneto ir medžiaga, ji yra taikoma, siekiant pritraukti.Naudojant geriausias technologijas, mes įsitikinkite, kad mūsų klientai visada gauna teisingą magnetas jų taikymas.

MŪSŲ PAKUOTĖ

1.Tinka carton dydis. 2.Anti-magnetized pakuotės. 3.Mes pasiūlysime geriausią sprendimą išsiuntimo jūsų nuoroda pagal užsakymą quantityes.

ĮSPĖJIMAS

1.Laikyti atokiau nuo širdies ritmo reguliatoriais.Galingi magnetai gali pakenkti jūsų pirštai. 2.Ne dėl vaikų, tėvų priežiūros nereikia.Prašome dėvėti pora pirštines, kai jūs jas išspręsti jūsų saugumui. 3.Visi magnetai gali chip ir sugriauti, bet jei jie naudojami tinkamai, gali trukti visą gyvenimą. 4.Jei pažeistas, prašome visiškai.Keistas vis dar magnetized ir prarijus gali padaryti rimtą žalą.

DUK

Q:ar Galite pasiūlyti individualų dydį ir formą?

A:Yes.The dydis ir forma yra pagrįstas klientų reikalavimus.

Q:Kaip apie paslaugas po pardavimo?

A:Mes turime 24 valandas kontaktinę būdų, galite palikti mums žinutę bet kuriuo metu arba rašyti į visus klausimus el. pašto, pažadame kiekvieną klausimą gausite mūsų atsakymą 24 valandos.Jei jokių defektų magnetas, mes turime 1:1 pakeitimas trūkumais magnetas.Ar mes galime grąžinti mokėjimo jums trūkumais magnetas.

Q:Ar turite kokių nors Pasitenkinimas Garantuotas?

A:TAIP, 100% NE RIZIKOS Pinigų grąžinimo Garantija ir draugiškas klientų aptarnavimas.Susisiekite su mumis, kai jūs gaunate nekokybišką prekę.GRĄŽINIMO bei keitimo bus siūlomas su ne klausimas..

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

MIKEDE turi daugiau nei 10years patirtį gaminant ir parduodant stiprūs magnetai.Mes turime profesionalių mokslinių tyrimų ir plėtros grupė " ir mes taip pat gali teikti profesionalias magnetas sprendimas, kad jums reikia ,Pasitiki mumis Ir pasirinkite mus, mes jums suteiksime jums gražaus gyvenimo!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai