8 Colių Foto Rėmelis Skaitmeninis nuotraukų Rėmelis su IPS Ekranas Judesio jutikliai USB ir SD Kortelės Lizdai Nuotolinio Valdymo

8 Colių Foto Rėmelis Skaitmeninis nuotraukų Rėmelis su IPS Ekranas Judesio jutikliai USB ir SD Kortelės Lizdai Nuotolinio Valdymo

s13907

Nauja

Yra sandėlyje

€27.98 €20.98
Vnt.

Žymos: carte micro sd jungiklis, rėmo nuotrauką, skaitmeninis nuotraukų rėmelis, 16 colių, nu rėmelį, 12 colių skaitmeninis nuotraukų rėmelis, skaitmeninis foto rėmelis ips 43, korko foto rėmelis, nuotrauka lempos usb, transcend sd card 64, atveju "samsung" zootopia.

Savybės:

AUKŠČIAUSIOS SKAITMENINIS FOTO RĖMELIS: Mėgaukitės trapumą, ryškias nuotraukas ir vaizdo įrašus su NIX iš Anksto skaitmeninis foto rėmelis 8 colių IPS ekranas ir built-in stereo garsiakalbiai; Energijos taupymo Hu-Judesio Jutikliu automatiškai įjungia rėmas ir išjungti.

EKRANAS TŪKSTANČIŲ NUOTRAUKŲ IR VAIZDO įrašų: Mėgaukitės visų savo mėgstamų prisiminimai apie NIX iš Anksto Skaitmeninis Foto Rėmelis; Pasirinkti iš įvairių skaidrių perėjimus: Žaisti juos pagal jų datą, failo pavadinimas, ar maišyti juos.

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda,balta

Baterijos : Ličio Metalo baterija

Komplektą Sudaro:

1 rinkinys skaitmeninis foto rėmelis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai