1500W 110V Vandens Šildytuvas Nešiojamų Spiralės Elektros Pakrovimas, Vandens Šildytuvas Verdančio vandens, klijuoti, 70 laipsnį automatinis maitinimo išjungimas

1500W 110V Vandens Šildytuvas Nešiojamų Spiralės Elektros Pakrovimas, Vandens Šildytuvas Verdančio vandens, klijuoti, 70 laipsnį automatinis maitinimo išjungimas

s13651

Nauja

Yra sandėlyje

€19.38 €12.99
Vnt.

Žymos: brooder šildytuvas 110v, panardinimo šildytuvas 110v, nešiojamų elektros pakrovimas, vandens šildytuvas, elektros nešiojamų karšto vandens šildytuvas, case for iphone magija, skysti silikono iphone, nešiojamų vandens šildytuvas pakrovimas, panardinimo šildytuvas 110 v, karšto vandens šildytuvas 110v, sėdynės šildytuvas 110v.

1500W 110V Vandens Šildytuvas Nešiojamų Spiralės Elektros Pakrovimas, Vandens Šildytuvas Verdančio vandens, klijuoti, 70 laipsnį automatinis maitinimo išjungimas

Kulka Taškų: 1、Greitas Šildymas: 1500W galia, gali šildyti 5 galonų vandens per kelias minutes.Tai nėra sunaudoja per daug elektros energijos ir labai patogus naudoti.Pastaba: Kai gaminys yra prijungtas prie lizdo, nereikia įdėti savo rankas į skystį.

2、Plačiai Naudoja: Paprastas dizainas.Gali būti naudojamas fermų, vonios kriauklės, šildymo lauko tvenkiniai, kaip puikus kempingas poreikius, pripučiamas baseinas šildytuvai, ir už barelį šildytuvai.Labai tinka namuose, biure ir kelionės.

3、Lengva Atlikti: Gali būti naudojama vandens ir konteineriai skirtingų dydžių, pvz., kubilai, baseinai, vonios, mini pripučiami baseinai ir pan.Patogus, ultra-portable, lengva nešiotis, tinka lauko keliauti.

4、Paprasta Operacija: Įdėti šildytuvas į indą su vandeniu ir užpildyti jį su vandeniu visiškai padengti šildytuvas. Prijunkite nešiojamąjį vandens šildytuvas į bet pakilti sienos 110V kištuką.Patikrinkite, ar maitinimo indikatorius plug užtikrinti, kad veiklos panardinimo šildytuvas yra įjungtas, ir ji ir toliau bus šildoma vandens, kol jis užverda.

5、Prašome Atkreipti Dėmesį: 1. Įsitikinkite, kad esate visiškai panardintas vandenyje ir yra darbo. 2. Nenaudokite nepertraukiamai daugiau kaip 3 valandas! 3. Neprijunkite du šildytuvai, į tą patį lizdą išvengti gaisro. 4. Prieš liesdami vanduo, išjunkite lizdą, įjunkite ir mirkymo pašalinti šildytuvas!

Savybės:

Kai temperatūra pasiekia 70 laipsnių, ji automatiškai įgaliojimus išjungti.

Specifikacija:

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Tipas: plaukimo baseinas, vandens šildytuvas

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Kabelio ilgis: apie 150cm/59.05 į

Įtampa: 110V-125V 50 hz

Galia: 1500W

Galia: elektros

Panaudojimas: kibiras plastmasinis kibiras, pripučiamas baseinas, emalio vonia

Pakavimo Sąrašas:

1 * Baseino Vandens Šildytuvas

1 * Anglų Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai