Halyuhn nematomas Liemenėlės Giliai U Rinkti Lipni Moterų Liemenėlė Plius Dydžio Push Up Skristi Liemenėlės Stebėjimo Vandeniui Stick Gel Bralette

Halyuhn nematomas Liemenėlės Giliai U Rinkti Lipni Moterų Liemenėlė Plius Dydžio Push Up Skristi Liemenėlės Stebėjimo Vandeniui Stick Gel Bralette

s13472

Nauja

Yra sandėlyje

€2.28
Vnt.

Žymos: liemenėlė pusę, mergina be apatinių, gt lipdukas, liemenėlė spageti dirželis, bmw f34 decal, kawaii liemenėlė ir apatiniai drabužiai, bikini liemenėlė viršų, bmw f34 lipdukas, petnešomis dirželis, gt.

MOMENTINIAI SUKURTI NUOSTABŲ SKILIMO !!

Lipni kvėpuojantis liemenėlė yra novatoriškas"V"formos liemenėlė, kuri padeda jums apkūni figūra, neleidžia žuvo ir sukuria busty, pilnesnis ir žavinga gilia v formos krūtinės;Seksuali V formos dizaino, tinka jūsų krūtinę puikiai. 【Safty & Stiprus Stickness】:self adhesive stebėjimo liemenėlė yra pagaminti iš bio-kokybės silikono ir natūralios minkštos medžiagos.Lyginant su kitais prekių ženklais liemenėlės gali padaryti jūsų odos, alergines, mūsų lipni liemenėlė yra labai draugiškas odai, kuris yra didžiulis pranašumas mūsų produktų.Į backless liemenėlės yra labai lipni, todėl nereikia nerimauti, jis krenta, kai esate pėsčiomis, juda ar net šoka.Kai jūs imtis išjungti stebėjimo backless liemenėlės, ji negali sukelti skausmą ar nepalieka jokių žymių ant odos. 【Nematomas & Besiūlių】: Stebėjimo lipnia silikono liemenėlė yra labai minkštas ir patogus, plonos briaunos dizainas ir šviesios spalvos medžiaga, padaryti jį vientisą ir nematomas, pagal jūsų drabužiai atrodo natūraliai.Niekas nepastebi, kad jūs dėvite mūsų stebėjimo liemenėlė. 【Sparno-Formos Dizainas】:Šis stebėjimo push up kvėpuojantis Sparno-formos liemenėlė sukuria busty, pilnesnis ir žavinga gilia v formos krūties, tinka jūsų krūtinę puikiai.Su unikaliu priekiniai įrašą dizaino stebėjimo liemenėlė gali lengvai užsegimas ir unclasp. 【Pakuotės ir Po pardavimo】: 1 Paketai, Smėlio arba Juodos spalvos .Jie tiktų bet kokios spalvos drabužius.Jeigu turite kokių nors nepatenkinti mūsų produktai, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu. 【Evangelijos Moterų】: Šis stebėjimo liftas liemenėlė sukuria išvaizdą padidėjo krūtinė.Gauti papildomų krūtinė be liemenėlės dirželiai.TAIGI, tai didžiausias draugas komplektus, pvz., backless suknelės, nuo peties chalatai, apynasrio suknelė, low-cut komplektus, vestuvių suknelė, homecoming suknelė arba bet kokį oficialų vakarinę suknelę ir pan.Visiškai išlaisvinti vergovės į petį, ir atsisveikinti su visais gėdingai progoms.Lipni liemenėlė yra tikrai būtinas punktas kiekvienos moters garderobą.

Natūralios Minkštos Medžiagos

Į stebėjimo backless nematoma liemenėlė yra pagaminta iš natūralios minkštos medžiagos.Ji turi biologinių klijų viduje taurės, švelniai priglunda prie odos, be stimuliacijos.Su unikaliu priekiniai įrašą dizaino, kad jūsų krūtys atrodo daugiau pilna, daugiau skilimo.Kai jūs pašalinti liemenėlė iš krūtinės, stebėjimo liemenėlė yra ne sukelia skausmą, ir jie nebus palikti jokių pėdsakų ant jūsų odos.

Kvėpuojantis Ir Lengvas

Žmogiškas nematoma liemenėlė, gamtos atitiktų jūsų krūtinės kreivė.Nors klijai yra visos taurės, tačiau yra ratas, be klijų, kai jūsų speneliai eiti.Atnaujinti kelis skylę, dizaino, pagerinti kvėpavimą-gebėjimas ši lipni liemenėlė,jums patirti jausmą, lengvumą ir unrestraint.

TIKRAI SAVO GILIA V GINKLAS!!Super Lipnus

Silikono Push-up Lipni Liemenėlė Yra tokia Lipni, Kad Ji Gali Likti Be Visuomenės,Puikus Sprendimai Stebėjimo, Backless, Giliai V, Vestuvinės suknelės, maudymosi Kostiumėliai bei Chalatai.

PATVARUS, Kaip dėvėti LIEMENĖLĖS

1.Švarūs jūsų krūtinės su švelniu muilu ir vandeniu.

2.Nuimkite apsauginę plėvelę nuo liemenėlė.

3.Atsistoti prieš veidrodį , paspauskite ir palaikykite kontūras puodelių, odą keletą minučių ir laikytis puodelių, oda, vieta, krūtinę, patogiai į kontūras puodeliai."

4.Sujungti du liemenėlė puodeliai kartu su priekyje uždarymas.

5.Paspauskite švelniai per išorinio paviršiaus liemenėlė puodelis su abiem rankomis, keletą sekundžių saugiam palaikykite.

Kaip Rūpintis silikoninė liemenėlė yra daugkartinio naudojimo, po kiekvieno naudojimo,paprasčiausiai nuplaukite šiltu vandeniu ir švelniu muilu, tada oras sausas.Kai elementas yra sausas, klijai atsinaujina pati už kitą įsitikinkite, Kad paviršius yra aišku, šiukšlių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai