Efektingas Drugeliu Auskarai "Europa 2020" Mados Desig Paprastas, Mielas, Saldus, Romantiškas Moterų Auskarai Spalvinga Akrilo Bohemijos Papuošalai Dovana

Efektingas Drugeliu Auskarai "Europa 2020" Mados Desig Paprastas, Mielas, Saldus, Romantiškas Moterų Auskarai Spalvinga Akrilo Bohemijos Papuošalai Dovana

s2009

Nauja

Yra sandėlyje

€1.42 €1.15
Vnt.

Žymos: jewelri, efektingas šalis, serumas energingas, mielas ausies, ausis, mielas juvelyriniai dirbiniai, čekijos plakatas, kremas energingas, glamūras, mielas pakabukas, vaiko papuošalai.

Galite spustelėkite paveikslėlyje pirkti produktus dabar.

dydis:18*15mm svoris:2g

Pareigos : Priedai "PASIDARYK pats" Auskarai Papuošalai Priėmimo Aplinkos apsaugos Standartas : Švino, Nikelio Kadmio Nemokamai Fabrikas:Taip , Paramos Lašas Laivybos ir Didmeninės Visi straipsniai yra didmeninės kainos.Daugiau galite pirkti iš jav,tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Garantija:Spalva nebus pakeistas, juoda,raudona arba ruda per 1-2 metus Produktus, gali būti pritaikytas.Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

Klausimų iš klientų, 1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, transportavimo laikas yra maždaug 3-7 darbo dienos. 2. Ar spalva pleiskanoti ar paversti juoda?Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, klasifikuojamų ct aukso, vario, ilgalaikio ir Anti-išnyks, aplinkos apsaugos, komfortiška dėvėti, alergijos nemokamai garantuotas. 3.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 4. Produktai gali būti pritaikyti.Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai