Šiltos Žiemos Mielas Pliušinis Pagalvės, Pagalvėlės, Nuimamas iškamša Dinozaurų Triušis Kiaulių Žaislas Mergina Kūrybos Dovana DH-1

Šiltos Žiemos Mielas Pliušinis Pagalvės, Pagalvėlės, Nuimamas iškamša Dinozaurų Triušis Kiaulių Žaislas Mergina Kūrybos Dovana DH-1

s133276

Nauja

Yra sandėlyje

€24.58 €12.29
Vnt.

Žymos: rabbit žaislas, mesti pagalvės, dinozaurų gumos pliušas, ilgai dinozaurų pliušas, dekoro pagalvė, žalia skalbiniai, pagalvės, pliušinis žvirblis, sofos pagalvėlės, grūsti skalbiniai, pagalvės, pliušinis triušis.

Šiltos Žiemos Mielas Pliušinis Pagalvės, Pagalvėlės, Nuimamas iškamša Dinozaurų Triušis Kiaulių Žaislas Mergina Kūrybos Dovana DH-1

Kulka Taškų: 1、Mielas ir Gražus: puikus dekoratyvinės pagalvės, tinka berniuko kambarį, su 8 nuimamas pliušas dinozaurai, labai mielas ir gražus.

2、Pūkuotas Žaislas: nereikia pirkti pagalvę šerdys.Net jei jūs imtis iš pet alsuoja 8 mažų kamuoliukų, jis vis tiek bus purus.

3、Puiki Apdaila: Praktinė šis mielas pagalvę namuose padarys jūsų kambarį labiau atsipalaidavęs, gyvas ir patogiai.

4、Minkštas ir Purus: tekstūros yra minkštas ir purus, kurie suteiks jums geriausias atrama galvai ir atlošas patirtis.Kai slėgis yra nepakankamas, taip pat galite pasirinkti paleisti spaudimą.Po sunkios darbo dienos, jūs jaučiatės labai patogiai.

5、Saugus ir Bekvapis: Patogus užtrauktukas kišenėje dizainas, aukštos raiškos spausdinimas, ne nyksta, saugus, bekvapis, plauti rankomis ir plovimo mašina.

Aprašymas:

1. Minkštas liesti: vaikams Saugu naudoti.Vienas dalykas, jums gali nerimauti, kad jūsų vaikas labai patinka ir negali būti atskirtas nuo jo.

2. Išskirtinį darbas: Puikus aukštos kokybės nepūkuotu minkšta pagalvė su puikus vertus, jausmas, minkštas ir bekvapis.

3. Novatoriškas dizainas: Jums bus ne tik gauti mielas pagalvę, 8 mielas žaislas dinozaurai.Kiekvienas žaislas yra unikalus.Ji skiriasi nuo kitų paprastų pagalvės.

4. Linksmas dovanas: Ryškių spalvų ir mielas formų bus įtraukti kai kurie gyvybingumą į gyvenimą, suteikiant įdomus pareikšti šypsenas draugų, vaikų ir savo artimuosius.Tai puiki dovana pasirinkimas.

5. Daugiafunkcinis pagalvės: Puiki dekoracija miegamasis, gyvenamasis kambarys ar gimtadienio, Valentino Dienos, Kalėdų, Padėkos, Velykų ir kitų svarbių įvykių sukaktims.

Specifikacija:

Yra ne tik mielas pagalvę, bet taip pat yra mielas įdarai į pagalvę.

Dydis: 38 x 48 cm (15 cm x 19 cm); pliušinis dinozaurų žaislai (3 spalvos): 10 x 10 cm (3.9 cm x 3.9 cm).

Tinkamas amžius: Tinka visoms amžiaus grupėms

Pakavimo Sąrašas:

Pagalvė*1

Priežiūros instrukcijos:

1. Rekomenduojama plauti rankomis.Nenaudokite baliklio, būgninių džiovinimo, lyginimo ir cheminio valymo paslaugos.

2. Neplaukite su tamsių drabužių, jis gali sukelti dažymas.

3. Nemerkite ploviklis ilgą laiką, jis gali sukelti spalvos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai