Belaidė IP Kamera Smart Jaunimo Versiją, vaizdo Kameros Technologijos Naktį Versija Belaidžio Wifi Namų Saugumo Priežiūra

Belaidė IP Kamera Smart Jaunimo Versiją, vaizdo Kameros Technologijos Naktį Versija Belaidžio Wifi Namų Saugumo Priežiūra

s124875

Nauja

Yra sandėlyje

€44.93 €35.94
Vnt.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera ip hikvision, jem, saugumo kameros, apsaugos sistemos, vaizdo kameros, leotard nailonas, mėlyna holograma, hikvision ip, hikvision wifi, "pasidaryk pats" technologija.

Savybės:

1.Rūpinkitės savo namuose bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Nereikia prijungti, nereikia vielos, gali būti naudojamas bet kur pagal reikalavimus, namuose, slaugos namuose, patalpose ir lauke naudoti be kliūčių.

2.Didelės talpos baterija, ilgas budėjimo laikas.Naudojant to paties tipo ličio baterija naujos energijos transporto priemonių, 6000mAh didelės talpos bateriją, 180 dienų ilgas baterijos veikimo laikas, be spaudimo.

3.Dvipusis balso domofonas, nulis nuotolinio ryšio priemonėmis.Aš dirbu tokioje srityje, ir praleisti savo šeimos.Aš visada pasiimti savo mobilųjį telefoną realiu laiku stebėti ir du-taip, domofonas.Nesvarbu, kur aš esu, aš galiu bendrauti su savo šeima, nulinis atstumas.

4.Aukštos raiškos naktinio matymo, pažangi triukšmo mažinimo, jokios baimės, tamsią naktį.Naudojant dot-matrix infraraudonųjų spindulių, naktinio matymo atstumas gali siekti apie 8M, automatiškai įjungti infraraudonųjų spindulių režimas nesant šviesos, dienos ir nakties sargybos.

5.Vagis, įsilaužimo signalizacijos, realaus laiko stumti pranešimo.Įjungti judesio aptikimo signalizacijos funkcija.Kai vagis atakuoja stebėsenos ekranas, kamera signalizacijos funkcija yra įjungiama ir signalizacijos informacija yra stumiama į savo mobilųjį telefoną realiu laiku.

Aprašymas:

Apsauga nuo dulkių ir rainproof, ji gali būti naudojama patalpose ir lauke.IP66 rainproof, nebijo perkūnija, galimas patalpose ir lauke.Žiūri vaikai, parduotuvės, leidžiama atsivežti patalpose ir lauke, ir lauko slaugos namuose, taip pat gali būti naudojami transporto priemonėse.

Techniniai duomenys:

Modelis: S3

Pixel: 2 eur (dpi)

Tipas: belaidė kamera

Stilius: Dome kameros

Vaizdo jutiklis: CMOS

Horizontali rezoliucija: 420 (TVL)

Minimalus apšvietimas: 0.05 (Lux)

Rezoliucija: 1080

Objektyvas: 3.6 (mm)

Signalo ir triukšmo santykis: >48 db)

Darbinė temperatūra: -10~50 (℃)

Foninio apšvietimo kompensavimas: automatinis

Maitinimo įtampa: 12 (V)

Elektroninis užraktas: mechaninė

Svoris: 200G

Aliarmo funkcija: automatinis

Medžiaga: ABS

Naudojimo aplinka: vidaus ir lauko

Efektyvus atstumas: 25M

Pakuotė:

1x stebėjimo kamerą

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai