Galoną Vandens Butelis su Šiaudų Motyvacijos Vandens Butelis , Didelis Vandens Butelis Vandens Butelis, Ąsotis, Sporto, Vandens Butelių

Galoną Vandens Butelis su Šiaudų Motyvacijos Vandens Butelis , Didelis Vandens Butelis Vandens Butelis, Ąsotis, Sporto, Vandens Butelių

s123485

Nauja

Yra sandėlyje

€15.31 €10.56
Vnt.

Žymos: vatna vandens butelis, fortable vandens butelis, sulankstomos, sulankstomos vandens butelis, gradientas galonų vandens butelis, etiketės galonų vandens butelis, galoną vandens ąsotis, metalo galonų vandens butelis, mielas litrų ąsotis, valandinis motyvacijos vandens butelis, motyvacijos vandens butelis motyvacija.

Galoną Vandens Butelis su Šiaudų Motyvacijos Vandens Butelis , Didelis Vandens Butelis Vandens Butelis, Ąsotis, Sporto, Vandens Butelių

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

[Daugiafunkcinis Geriausia Vandens Butelis]Didelės talpos , su antgalis, lengvai švarios nuimamas šiaudų, lengva pripildyti plati burna, dulkių & nepralaidžiose dangteliai sandariai antspaudas didelis vandens butelis, pažymėtos/išmatuota vandens butelis su laiku & motyvaciją, nešiojamų ergonomiška rankena, plačiai naudoti dviračiai, kempingas, bėgimas, sporto, kelionių, iškylų, svorio sustabdyti hidratuotas per dieną.

[3.78 Litro Vandens Ąsočius su Unikaliu Postringauti & Šiaudų] Lengvas, tačiau patvarus 1/2 galonų vandens butelį laikykite per 3780ml, lygios 8 ar 9 stiklines h2o, siekiant patenkinti kasdienį vandens suvartojimą, nereikia papildymo dažnai.Greitai, srauto, drėgmės, nuimamas, lankstus flip-top antgalis, ne-išpylimo snapelis šiaudų kai girtavimo, kuris yra puikus tiems, kurie yra sėdimas, užsiėmę darbe ar dėl darbo.

[Ergonomiška Rankena Nešiojamų Taurės] yra du būdai, kaip lengva nešiotis.Žmogaus dizainas, vienas ateina su built-in didelis ir tvirtas rankenos gali turėti daug vandens, bet vis dar geras jausmas Paspauskite, net kai visas.Didelė rankena, tinka visos rankos lengva rankena mokyklos, kolegijos, žaisti ar dirbti.Plius su skaidri, kad lengva sekti, kiek vandens sunaudojimas.Kokia nuostabi skaidraus vandens butelį!

[Sandarus & Grūdintas]Du dangteliai, du kartus sustoti, nesandarus, dizaino, su sandarinimo tarpine ir patvarus užsukamu dangteliu.Siekiama, ar nėra nuotėkio, mes turime išbandyti daug laiko aukštyn kojom.Pagaminti iš daugiau patvari medžiaga negali lengvai pertrauka.

dydis:30cm x 16cm x 5cm

Medžiaga:PETG

spalva:mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Sportas Butelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Saulesvilos.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Saulesvilos.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai