Šiukšliadėžės Tualeto Šepetys Valymo Rinkinys, Vonios kambarys, Integruota Saugojimo 3L Balta

Šiukšliadėžės Tualeto Šepetys Valymo Rinkinys, Vonios kambarys, Integruota Saugojimo 3L Balta

s11932

Nauja

Yra sandėlyje

€21.80 €14.17
Vnt.

Žymos: bin šiukšlių, marškinėliai, teptuku žymeklis, tualeto šiukšliadėžę, tualetas lazdelė, teptuku pen set, teptuku pen akvarelė, bin šiukšlių, kačių laimingas talismanas, automatinis vandens tiekimas.

Funkcijos: Kompaktiškas dydis telpa į mažų tarpelių, labai taupant erdvę vonios kambaryje.Integruotos laikymo dizainas, trumpas ir gražus išvaizdą.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, praktiški ir ilgaamžiai.Įrengta tualeto šepetys, gana naudinga, vonios valymas. 3L didelės talpos, naudojamos storaging išmesta kartų ir valymo elementus.Rankinės viduje gali, patogu pakeisti šiukšlių maišą ir lengva valyti.

Specifikacija:

Būklė: Nauja

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Dydis: Apytiksl.25*10*44.8 cm/9.8*3.9*17.6 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl.1998g/oz 70.5

Paketų Sąrašo:

1 * Šiukšliadėžės

1 * Tualeto Šepetys

1 * Naudotojo Vadovas

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

{imageURLs}

Mokėjimo

(1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

(2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

(3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš jums gali užtrukti daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Pastaba :Tai zip kodas, priklauso nuotolinio srityje,mes negalime išsiųsti siuntinį.Prieš pateikdami užsakymą,įsitikinkite, kad jūsų nėra šiose lentelė

Paslauga

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos, 5 Žvaigždučių, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai