Nešiojamų 350ML 2 Spalvų FDA Silikono keičiamo dydžio Bento Dėžutė su apvalios angos ir neleidžiančioms slysti Dalelių - 40 ~ 230 C temperatūros.

Nešiojamų 350ML 2 Spalvų FDA Silikono keičiamo dydžio Bento Dėžutė su apvalios angos ir neleidžiančioms slysti Dalelių - 40 ~ 230 C temperatūros.

s105618

Nauja

Yra sandėlyje

€9.36 €5.80
Vnt.

Žymos: lauke pietūs šilumos, bento dėžutės restoranas, pietūs, priešpiečiai, lauke pietūs nerūdijančio plieno, bento dėžutės dizainas, bento dėžutės nerūdijančio plieno, bento dėžutės japonų, bento dėžutės kawaii, bento dėžutės pietūs.

Aprašymas Vardas, pavardė: Silikono lankstymo priešpiečių dėžutė Medžiaga: FDA Visas Silikonas Spalva: Rožinė / Mėlyna(pasirinktinai) Talpa : 350ml Naudojimas: Medžiagos, konservavimo ir saugojimo Funkcijas:

- Tiek indas ir dangtis yra pagaminti iš silicio dioksido gelis, kuris truks ilgiau.

- Dubenėlį, padengti su apvalia skyle, lengva gauti.Dubenėlio dugno su anti-stumdomas dalelių išvengti stumdomas, nėra lengva perkelti daugiau stabilus.

- Daugiasluoksnės lankstymo dizainas

- Aging atsparumo ir patvarumo

- Kriogeninis ir mikrobangų šildymas

- Saugi, higieniška ir sveika.

- Didelis sandarinimo, todėl maisto šviežumo geriau.

- Lengva priimti, anti slip dalelės gali veiksmingai užkirsti kelią paslysti.Naudoti Priežiūra:

1. Nuplauti karštu vandeniu prieš naudojimą sterilizuoti ir deodorize, nuvalykite minkšta šluoste ir laikykite sausoje ir vėdinamoje vietoje, po valymo.

2. Nedėkite aukštos temperatūros (virš 230 laipsnių Celsijaus) ilgą laiką, taip, kad nedarytų įtakos tarnavimo laiką.

3. Naudoti karštas vanduo (atskiestas maisto valikliu) po kiekvieno naudojimo.

4. Nenaudokite abrazyvinių ploviklių ir valymo putos, siekiant užtikrinti, kad silikagelio yra džiovinti kruopščiai prieš kiekvieną naudojimą ir saugojimą.

5. Nenaudokite aštrių įrankių silikono produktus ir išvengti didelių sunkumų.

6. Dėl statinės elektros, silikagelis yra lengva dulkių.Jei jis nebus naudojamas ilgą laiką, įdėti jį į dėžutę, be tiesioginių saulės spindulių.Pastaba:

- Naudojant mikrobangų, prašome traukti silikono tarpiklis kaištis.

- Dėl fizinio matavimo, bus 1-3mm klaida.

- Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.Pakuotę įeina 1 x 350ML Priešpiečių Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai