Nešiojamų Automobilių Termosas Nerūdijančio Plieno Vakuuminės Kolbos 500ml Automobiliu Butelis Automobiliu Termo Puodelis Butelis Dovanų Automobilių Mylėtojas

Nešiojamų Automobilių Termosas Nerūdijančio Plieno Vakuuminės Kolbos 500ml Automobiliu Butelis Automobiliu Termo Puodelis Butelis Dovanų Automobilių Mylėtojas

s95619

Nauja

Yra sandėlyje

€16.95 €11.70
Vnt.

Žymos: bžūp izoliuoti puodelis, kolba mėgintuvėlį, kavos puodelis, dulkių nerūdijančio plieno vakuuminė kolba, keramikos kolbą, porceliano gulbė, puodelis medis, vienaragis nerūdijančio plieno vakuuminė kolba, didelis izoliuotas puodelis, izoliuoti puodelis yeti.

Aprašymas:

Izoliacija: Mėgautis gėrimais pavyzdžiui, arbatos, kavos ir karšto šokolado, ar ledo vanduo ir limonadas, ir laikykite jį vėsioje kelias valandas.

Gerus rezultatus: paviršiaus dangos užtikrina, kad šie lauko puodeliai su dangteliais yra prakaitui ir nebus perduoti šilumos.

Saugi medžiaga: Pagamintas iš tvirtos maisto kokybės nerūdijančio plieno ir PC, BPA-free ir švino.

Ranka-geriamojo: Suteikia lengva-atidaryti mygtuką ir snaps dangtį lengva operacija.

Modernus dizainas: tinka labiausiai puodelių laikikliai.Šį multi-funkcinis kelionės puodelis su lagaminu dangtelis yra rūdžių įrodymas, ir vandeniui, ir tinka vaikams, paaugliams, studentams ir pagyvenusiems žmonėms.

Nepralaidi vandeniui ir perpildymo-įrodymas apima: maisto klasės PC danga, atsparus vandeniui snap-on dangtis, lengva nešiotis.

Nešiojamieji: lengvas, ergonomiškas dizainas, lengva valdyti .

Techniniai duomenys:

Grynasis svoris:580g

Dydis:6.5*23.5(cm)

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotė:

1*Termosas puodelio

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai