LEGO® Super Mario ™ 71371 Sraigto Mario Stiprintuvas Kostiumų Kūrimo Rinkinys, Kūrybingi Vaikai Kolekcines Žaislas

LEGO® Super Mario ™ 71371 Sraigto Mario Stiprintuvas Kostiumų Kūrimo Rinkinys, Kūrybingi Vaikai Kolekcines Žaislas

s94212

Nauja

Yra sandėlyje

€36.53 €27.40
Vnt.

Žymos: paveikslas lego simpsonai, lego dragan kamuolys, blokuoti statyti, blokuoti pokemon, lego karinės, žaislas super mario bros, lego skandalas žvaigždžių volt, bart simpson, mario lėlės, blokuoti sušaldyti.

Ruoškitės pakilimo šis nuostabus Sraigto Mario Padidinti Paketą!Suknelė jūsų LEGO® Mario ™ paveikslas (neįtraukta) tinkintos kelnės ir propeleris skrybėlę.Sraigto kostiumas leidžia LEGO Mario atsižvelgti į dangų, todėl naujų skamba kaip jis skrenda per oro rinkti aukso.Imtis LEGO Mario veiksmų supakuoti skrydžio ir paverskite savo kambarį į milžinišką LEGO " Super Mario ™ lygio!

Imtis vaikai LEGO® Super Mario ™ žaidimus į aukštesnį lygį su šiuo Sraigto Mario Padidinti Paketą (71371) featuring buildable kostiumas, kuris suteikia LEGO Mario ™ (pav nepridedami) papildomų aukso rinkimo galimybė.

Šis kostiumas tinka LEGO® Mario ™ skaičius iš Mario " Starter Set (71360).Kai jūs suknelė LEGO Mario žaislas aksesuaras pagamintas su šių vienetų ir pakelkite jį, jums bus išgirsti prop skamba.

Kai Sraigto Mario yra iškeltas, žaidėjai gali padidinti savo rezultatą uždirba extra digital aukso.Vaikai bus meilė skristi Mario paversti kambarį į tikrą LEGO® Mario ™ lygio.

Šis 13-gabalas LEGO® kūrimo rinkinys yra nuostabi gimtadienio ar Kalėdų dovana, kuri leidžia kūrybine vaikų ir gerbėjų nuo 6 iki tinkinti savo Mario Starter Kit (71360) ir Papildomų Nuotykių Rinkinių unikalių būdų.

Yra ir kitų puikių LEGO® Mario ™ atnaujinimus, įskaitant Gaisro Mario Padidinti Paketą (71370), Cat Mario Padidinti Paketą (71372), ir Statybininkas Mario Padidinti Paketą (71373), kuris gali būti naudojamas su Starteris Nustatyti ir Papildomų Nuotykių Rinkinių.

Nėra baterijos yra reikalinga šiai LEGO® nustatyti, tiesiog suknelė tiktų apie LEGO Mario ™ paveikslą ant Pradeda Sekti jį paleisti.Į paketą įeina iliustruotas instrukcijas vaikams tai padaryti patys.

Nemokamą LEGO® Super Mario ™ app apima vaizdus ir kūrybos žaisti idėjas, kurios padės sukurti ir yra saugus forumas, skirtas keistis idėjomis.Jūs galite peržiūrėti sąrašą suderinami "Android" ir " iOS " prietaisų LEGO.com/devicecheck.

Kolekcines, LEGO® Super Mario ™ žaislų rinkiniai sukurti iconic simbolių realiame pasaulyje.Jis leidžia gerbėjų sukurti neribotą lygiai perduoti vienas ar konkuruojančių su draugais plečiasi ir perdarymas lygiai.

Žaidėjų nereikia galia Super Žvaigždė įdiegti ir pašalinti LEGO® plytos!Pastato dalys buvo pagamintos pagal aukščiausius pramonės standartus, siekiant užtikrinti nuoseklumą ir suderinamumą nuo 1958 m.

"LEGO" plytos išbandytos tik apie kiekvieną būdu jūs galite galvoti, kad įsitikinkite, kad kiekvienas " LEGO® rinkinys atitinka aukščiausius pasaulinius kokybės ir saugos standartus.

Šį rinkinį sudaro Skaitmeninės Statybos Vadovai.Tai lengva atlikite savo mobiliuoju prietaisu arba atsisiųsti PDF išspausdintas statybos vadovą.Spustelėkite Statybos Vadovus mygtuką apačioje šį puslapį, norėdami rasti ir atsisiųsti vadovai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai