Modernios Sienos Kabliukų Rinkinys 6Pcs Traceless Klijų Namų Kabliukai Pasukti Šešių Galvos Daugiafunkcinis Kabliai su Nerūdijančio Plieno Strypas

Modernios Sienos Kabliukų Rinkinys 6Pcs Traceless Klijų Namų Kabliukai Pasukti Šešių Galvos Daugiafunkcinis Kabliai su Nerūdijančio Plieno Strypas

s91946

Nauja

Yra sandėlyje

€1.18 €1.06
Vnt.

Žymos: crystal kablys rinkinys, žalvario pakaba, kablys patarimas, kablys ginklas, dekoratyvinės sienų kablys rinkinys, sieninio laikiklio lazdele, kailio kablys rinkinys, knygos kablys, sieninio laikiklio stabdžių, sienų koliažas rinkinys.

Traceless Klijų Namų Kabliai, Sukiojamomis Šešių Kabliukai Galvos Daugiafunkcinis Kabliai su Nerūdijančio Plieno Strypas

Lengva Įdiegti:

Greitas ir paprastas montavimas, jokių gręžti skyles reikia, ir ji gali būti įdiegta ir lengvai pašalinti ir jokių pėdsakų paliko, negalės jūsų sienos.

Didelis Guolis Talpa:

Su didesnį plotą lipnios pusės, jis gali atlaikyti didelį svorį, visiškai kompetentinga tualetinis popierius, rankšluosčiai, klavišai, mygtukai ir kt., tvirtos ir ilgaamžės.

Vietos Taupymas:

Mažas kabliukas gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kur be yra apribota erdvė, efektyviai spręsti vertikalioje erdvėje, praktinį naudojimą.

Programos:

Jis tinka visų rūšių mažų daiktų, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys, vonios reikmenys, biuro reikmenys, svetainė, priedai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + Nerūdijančio Plieno

Spalva: Balta, Tamsiai Mėlyna, Juoda, Šviesiai Mėlyna

Dydis: 103 mm x 119 mm(4.06 *4.69 colių)

Pakuotės Turinys:

1 * Šešių Galvos Kabliukai

Pažadu:

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<