Sriegiu kištukas sriegis žiedas indikatorius, testeris praeiti patikrinti indikatorius autentiški M10*1.5-6G M10*1.5-6H (plug matuoklis M2-M70,žiedas matuoklis M2-M100)

Sriegiu kištukas sriegis žiedas indikatorius, testeris praeiti patikrinti indikatorius autentiški M10*1.5-6G M10*1.5-6H (plug matuoklis M2-M70,žiedas matuoklis M2-M100)

s9163

Nauja

Yra sandėlyje

€28.81 €25.93
Vnt.

Žymos: farvaterio medienos headcover, digma optima, farvaterio headcover, drone m70, pci-e testeris, post card pc, m50, pci paštu, pci testeris, pcie testeris.

Pastaba:mes provied visi stiliai kištuko pločio žiedas indikatorius,kuris stilius jums reikia,tiesiog pasakykite mums, prašau,ačiū.

Kištuko pločio vėžės M2-M70, žiedas matuoklis M2 - M100 maždaug įvairių specifikacijų nėra, kitas specifikacijas ir kainas, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą.

Sriegis žiedas gabaritas instrukcijos

1, bendrosios taisyklės

Prieš naudojant, turėtų būti po susijusios kontrolės matavimo mechanizmas yra kvalifikuoti, galite įdėti į gamybą naudoti vietoje.

Reikėtų atkreipti dėmesį į: naudojant siūlus tolerancijos lygį ir nuokrypis kodas pagal bandymų ir žiedas gabaritas identifikuoti tolerancijos laipsnio nukrypimas kodas yra tas pats (pvz m2-m24 * 1,5 iki 6 h ir m2-m24 * 1.5 5 g du žiedas gabaritas išvaizda yra tokia pati, jos ne pačios siūlus tolerancijos zona, negerai bus pagaminti po naudojant netinkančius partijos).

Kontrolės matavimo procese: pirma, išvalyti sriegis matuojamas naftos ir priemaišų, ir tada matuojamas sriegis žiedas gabarito ir kai tai yra, su nykščiu ir rodomuoju pirštu pasukite žiedą daviklis, į laisvą valstybės backspin sriegio ilgis visi, ar kitaip ne teisėjas.

2, patikrinkite indikatorius

Prieš naudojant, turėtų būti po susijusios kontrolės matavimo mechanizmas yra kvalifikuoti, galite įdėti į gamybą naudoti vietoje.

Reikėtų atkreipti dėmesį į: naudojant siūlus tolerancijos lygį ir nuokrypis kodas pagal bandymų ir žiedas indikatorius

Identifikuoti tolerancijos laipsnio nukrypimas kodas yra tas pats

Kontrolės matavimo procese: pirma, išvalyti sriegis matuojamas naftos ir priemaišų, ir tada matuojamas sriegis žiedas gabarito ir kai tai yra, su nykščiu ir rodomuoju pirštu pasukite žiedą indikatorius, varžtais ilgis varžto sriegis kvalifikuoti per du pikis, kitaip bausmės netinkančius produkto.

3, priežiūros ir techninės priežiūros

Po panaudojimo matavimo įrankis (žiedas gabaritai), turėtų būti laiku išvalyti priedų svetainėje, nustatytu matavimo įrankių dėžė.

Gamybos vietos, naudojant matavimo priemonė turi būti įdėti į procesą buitis poziciją, atsižvelgiant imtis šviesiai tariant, siekiant išvengti žalos matavimo paviršius domino "prieš".

Draudžiama matavimo priemonė pjovimo įrankis, kaip privaloma sriegio varžtais, išvengti ankstyvo susidėvėjimo.

Reguliuojamas sriegis žiedas gabaritas draudžiama ne matavimo darbuotojų koregavimas, siekiant užtikrinti tikslumą matavimo įrankis.

Metrologinė valdymo departamentas žiedas gabaritas ilgai nereikia, turėtų ranka saugojimas.

4, klausimai, kuriems reikia dėmesio

Matavimo priemonė turi būti kiekvienos darbo dienos patikrinkite kištuko pločio vėžės matavimo metu.

Po korektūros plug matuoklis matavimo klaida, ar pasiekti savaitės tikrinimo klausimas žiedas matuoklis matavimo prietaisai, atgal matavimas, valdymo personalas atitinkamas gydymo priemones.

Reguliuojamas sriegis žiedas gabaritas po reguliavimas, stebint svetainę gali gaminti turas, šis reiškinys matavimo remonto darbuotojai po sriegio šlifavimo matavimo įvertinti dar kartą, dydis kvalifikacijos galiniai galite įdėti į naudoti.

Laužas žiedas gabaritas turi būti tvarkomi laiko, ir gali būti į gamybos srityje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai