Mintura Rankomis Dažyti 2 Vnt Šiuolaikinės Dekoratyvinės Naftos Tapyba Ant Canva Sienos Meno Gėlių Nuotraukas Kambarį Augalų Atkreipti Ne Įrėminti

Mintura Rankomis Dažyti 2 Vnt Šiuolaikinės Dekoratyvinės Naftos Tapyba Ant Canva Sienos Meno Gėlių Nuotraukas Kambarį Augalų Atkreipti Ne Įrėminti

s91319

Nauja

Yra sandėlyje

€39.17 €24.28
Vnt.

Žymos: metų wiggly perukas, kamera oem 1080p, metų patarimų nagai, metų žaislai mergaitėms, volvo d5 egr rinkinys, vap jūros mech mod, marškinėlius tekstas užimtas, mažas kalvis, plieno clipboards.

pradėkite Kaina: $18.00 Kaina: $20.00 Kaina: $12.00 Kaina: $24.88 Kaina: $20.00 Kaina: $18.00

pabaiga

Gerbiamas kliente, Sveiki atvykę į Gražių Meno namo parduotuvė,tikiuosi, kad jums yra malonu apsipirkti laiką!Apie Gaminį: Mintura Rankomis Dažyti 2 Vnt Šiuolaikinės Dekoratyvinės Naftos Tapyba Ant Canva Sienos Meno Gėlių Nuotraukas Kambarį Augalų Atkreipti Ne Rėmeliais.

Pasirinkite dydį

(1inch=2,5 cm)

12x20inch (30x50cm x 2VNT),

ar 16x26inch (40x65cm x 2VNT),

Kiekvienos pusės, Pridėti papildomų 2inch (5 cm), skirtas Ištempti ir įrėminti

Jei norite didesnio dydžio daugiau foto ,pls susisiekti su manimi Įrėminti/Ištemptas

Be rėmelio,tik drobė .Nes brangus laivybos kaina,pakuotės tik

įtraukti Aliejaus tapybai.Viduje rėmo ir laivybos kaina yra apie $30-$100.

Jei jums reikia rėmo, prašome susisiekti su manimi.Valcavimo Pakuotės laivo Garantija

100% rankomis dažyti aukštos kokybės akrilo tapybos profesionalus dailininkas, drobė

Pastaba: Kiekvienas gabalas yra custom made.Tikrasis tapybos, gali šiek tiek skirtis nuo produkto įvaizdį.Pristatymas: 1. Prekės bus išsiųstos per 2-4 dienas po gauto patvirtinti mokėjimą. 2. Visos prekės yra vežamos iš Kinijos po oro paštu arba ePacket. 3. Išsiųsti laiko paprastai trunka 10-20 darbo dienų, dėl atvykimo.Apmokėjimas: 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes tik sekti savo adresą, įtraukta į atlygių už vežimą. 2. Dėl saugaus priežasčių, mes neleidžiama adreso keitimo el. paštu.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą sąlyga.Atsiliepimai ir Kreipkitės į mus 1. Jei jūsų netenkina šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą. 2.Jei esate įsitikinusi,pls palikite mums positve atsiliepimus ir penkių žvaigždučių.Ačiū!Reture politikos Elementai gali būti grąžinamas dėl mainų ar visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes.Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkti pasibaigus šiam 30 dienų laikotarpiui.Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (t.y., gausite klaidingą punktas).Mums teks mokėti už laivybos pakeitimo atgal, jei mainai yra prašoma.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Jei turite problemų su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visada pasiruošę dirbti jums !

Tikimės, kad jums malonus pirkimo!

Labai ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai