Sony A6000 Veidrodžio Skaitmeninis Fotoaparatas ILCE-6000L su 16-50mm Objektyvu -24.3 MP-Full HD Video (Nauja)

Sony A6000 Veidrodžio Skaitmeninis Fotoaparatas ILCE-6000L su 16-50mm Objektyvu -24.3 MP-Full HD Video (Nauja)

s8977

Nauja

Yra sandėlyje

€565.44
Vnt.

Žymos: gimbal phantom, wh1000xm3, a7iii sony, a6000 sony, ds fotoaparatas, a6400 sony, e mount sony, byla sony nw, skaitmeninis fotoaparatas 5k, kamera skaitmenų.

Visiškai naujas "Sony" ILCE-6000 Alfa a6000 Kamera su 16-50mm Objektyvu

PRODUKTO RENGINIAI

24.3 MP APS-C Exmor APS HD CMOS Jutiklis

BIONZ X Vaizdo Procesorius

Tru-Finder 0.39" 1.44 m-Dot OLED EVF

3.0" 921k Taškų Xtra Fine Posvyrio LCD

Full HD 1080p XAVC S Video 24/60 fps

Built-In Wi-Fi " Ryšys su NFC

Fast Hybrid AF & 179 Etapas-Nustatyti Taškų

Iki 11 kadrų per sekundę Fotografavimo ir ISO 25600

Multi-Interface Batų ir Built-In Flash

Auto Objekto Kadravimo ir Multi Frame NR

Jūsų fotoaparatas, jūsų spalva

Fotografavimo metu, kaip niekada anksčiau. α6000 s automatinis fokusavimas yra greičiau, nei DSLR, todėl jūs niekada nepraleisite kadro.Ir su naujų spalvų pasirinkti, nuotraukas yra ne tik būdas išreikšti save.

Pristatome itin spartus automatinis fokusavimas

Fiksuoti viską nuo plaukiojančių vandens lašelius trumpalaikis šypsosi

Ultra-greitas automatinis fokusavimas leidžia α6000 vienas iš labiausiai universalus keičiamos objektyvas kameros

galima.Ne vien tik 0.06 sekundžių, esate tikri, gauti puiki nuotrauka, bet kurioje situacijoje, iš

šeimos įvykiai, sporto ir gamtos.

Pirkėjas atsargumo priemonių, Pirkėjas adresas turi būti teisinga Pakeisti pirkėją, adresą, į anglų kalbą, ir patikrinti, adresas ir telefono numerį dar kartą.

Garantija

Pažadame 1 metų garantija įtrauktos prieš defektų, medžiagų ar gamybos defektų.Garantija netaikoma netinkamo i.e.skystis, smėlio, poveikį, žalą ir kt.).Remontas yra nemokama, bet mokėti pirkėjas siuntimo išlaidas.Siuntos Mes laivas jį per DHL/Kinija Paštu, Oro Paštu, pirmą kartą iš Kinijos po jūsų užsakymą ir apmokėjimą sėkmingai.Svarbu!!!Fotoaparatai yra brangūs, Prašome asmeniškai patikrinti ir patvirtinti, prekės nėra pažeista ar negerai prieš pakuotėje yra pasirašyti ir pristatyti. "Pristatyti" perdavimas, nuosavybės teisė prekių pirkėjui, pardavėjas nebus atsakingas už žmogaus, padarė žalos ir nuostolių prekes po sėkmingo pristatyta paketą. (*) Už tarptautinės transporto teisė, Li-Ion baterijos turi būti įrengti prietaisą per oro siuntą.Taigi, mes fiziškai įdiegti Li-Ion bateriją į fotoaparatą įstaigos iki fotoaparatas yra vežamos.Grąžinimo Politika

Daiktų mes parduoti visiškai Nauja ir buvo chacked atsargiai, prieš shippment.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė (- ės), prašome užtikrinti, kad prekės yra grąžinamos į mus per 15 dienų originalioje pakuotėje, brand new ir resalable būklės.Jums reikės susisiekti su mumis grąžinti leidimą, prieš siunčiant nieko atgal į jav.Visus grąžina turi būti originali dėžutė, originalus gamyklos pakuotėje (putų plastikiniai vyniojimo medžiagas ir kt.) Ne sudarkyti originalus gamyklos dėžių ir pakavimo bet kokiu būdu.Mes negalime priimti grįžti, jei prekės ne į savo pradinę būklę.Muitų Tarptautinių Pirkėjų *Prašome atkreipti Dėmesį, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Linkiu jums laimingas pirkinių!Ačiū už jūsų dėmesį!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai