Galiniai atgal kamieno vidinis bamperis iš plokštės rėmo ribą, pedalas, Skirtas Nissan X-Trail XTrail T32/Nesąžiningi 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Galiniai atgal kamieno vidinis bamperis iš plokštės rėmo ribą, pedalas, Skirtas Nissan X-Trail XTrail T32/Nesąžiningi 2008 2009 2010 2011 2012 2013

s8897

Nauja

Yra sandėlyje

€69.79 €66.29
Vnt.

Žymos: nissan xtrail kamieno, kamera nissan rogue, xtrail t32 dvigubai, nissan rogu, x trail 2014 m., xtrail, t32 x trail, x trail 2015 m., dėklas xtrail t32, nissan t32 x trail.

Pastaba

Prašome įsitikinkite, kad prekės atitiktų jūsų automobilį, prieš jums padaryti užsakymą, jei jūs nežinote, prašome susisiekti su pardavėju dėl patikrinti, ačiū!

Laivybos Politika

1. Po to gavo patikrinti, apmokėjimo, prekės bus išsiųstos per 1-8 dienas .

2. Visi produktas turi sekimo numerį, galite sekimo ji sau.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl pristatymo laikas priklauso nuo trečiosios dalies, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors rūpesčių.

6. Paprastai, mes išsiųsti paketą, per China Post " Oro Paštu.Pristatymo laikas kaip toliau Express

(EMS/DHL/FEDEX/TNT/UPS), prašome susisiekti su mumis.

7. Ji yra tarptautinės laivybos, kažkada sklypo turėti problemų kelyje ar Muitinės.

Jeigu tu negali gauti jį laiku,prašome susisiekti su mumis,ačiū!

Apie Mokesčių

Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Visi aukščiau nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Į nuoširdumą,suteiksime nuolaidą kitam užsakymui

Grąžinimo Politika

1. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes tikime, kad mūsų prekės yra todėl, neįvykdyti.Visi produktai yra kokybė patikrinta.Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams.Esame įsitikinę, jums bus laimingas su jūsų Pirkti.

2. Jei gaminys yra sugedęs ar žalą, atvykus arba neteisingą produkto pristatymas,prašome susisiekti su mumis iš karto.

3. Grįžta priimamos per 30 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi būti originalioje naujas.Grįžti laivyba turi sumokėti pirkėjas.

4. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų / klausimų / problemų.Mums bus malonu išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti nuoširdžiu ir palankiu būdu.

5. Mes vertiname jūsų Teigiamų Atsiliepimų, ir bus daryti tą patį grįžti.Nepalikite neigiamų atsiliepimų, be pirmoji ryšių su jav.Prašome leisti max 2 darbo dienas mums atsako.

Apie Atsiliepimą

Kai jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.

Jei problema atsiranda, nedelsdami susisiekite su mumis naudodami bet kokį el. pašto prašymą.Tiesiog susisiekite su mumis naudodami mygtuką " Pardavėjo Kontaktai ".

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai