12 Kekių Dirbtinis Vynuogių Modeliavimas Dekoratyvinis Tikroviška Netikrą Vynuogių Grupes Vestuvių Vyno Virtuvės Puošmena

12 Kekių Dirbtinis Vynuogių Modeliavimas Dekoratyvinis Tikroviška Netikrą Vynuogių Grupes Vestuvių Vyno Virtuvės Puošmena

s8890

Nauja

Yra sandėlyje

€12.55 €10.29
Vnt.

Žymos: fuji q pramogų parkas, auskarai grandinės nuostabus, pėdkelnės vaikams, dover, ryte batai emojies, ryte batų fabrikas, fuji ritės laikiklis 30mm, lipdukas adesive sumalti, pėdkelnės vaikams sparnus, pėdkelnės vaikams manzi.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Kiekis: Pakuotėje yra 12 kekių Dirbtinis Vynuogių, juodos spalvos ,raudona, žalia ir violetinė.Kiekvienas klasteris ateina su 24 vnt. mini vynuogių ir lapų, todėl jie atrodo kaip jie ką tik buvo surinkti iš nekilnojamojo vynuogių.

Dirbtinis vynuogių yra pagaminti iš Silicio dioksido gelis, kiekviena modeliavimas Silikagelio mini vynuogių yra tuščiaviduriai ir bus ne deformuoti arba išnyks lengvai, stiebai yra pagamintas iš plastiko ir vynuogių lapai yra pagaminti iš šilko.Dirbtinis vynuogių, skirta apdailai gali būti naudojamas ilgą laiką, jie yra lengvai išvalyti ir niekada dusti.

PLATUS PRITAIKYMAS:Dekoratyvinis dirbtinis vynuogių, vynuogių lapai tinka valentino rekvizitai, virtuvė, fotografija prop, Kalėdų eglutė, stalo dekoravimas, vyno dekoro, taip pat galite naudoti Silikagelio vynuogių ryšulių vaisių rodo, vaisių plokštė dubenį, garliava priėmimo, puikiai tinka vestuvėms, festivalių, vakarėlių, sodų, namų dekoracijas ir pan., jie atneš jums pobūdžio ir patogiai jausmus.

Mūsų Rinkinį sudaro 10 kekių Dirbtinis Vynuogių ir žaliosios lapinės.Kiekvienas klasteris ateina su 24Pcs Vynuogių, kurios, todėl jiems atrodo, kad jie tikrai realūs namų puošybai.

Dirbtinis Vynuogės turi ilgą tarnavimo laiką, kuris gali būti naudojamas kelis kartus, ir lengva valyti taip, kad jums tiesiog reikia nuvalyti dulkes nuo lapų.

Aprašymas:

Spalva: juoda, ,balta, žalia,violetinė

Medžiaga: Silicio dioksido gelis

Dydis:Ilgis apie 14cm, 24 grūdai kiekvienos vynuogių kekė

Komplektą Sudaro:

3 (krūva) x juoda Dirbtinės vynuogių

3 (krūva) x raudonas Dirbtinis vynuogių

3 (krūva) x žalia Dirbtinis vynuogių

3 (krūva) x violetinė Dirbtinis vynuogių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai,dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų produktai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai