30g Keraminių Plytelių Nulio Remonto Agentas Juoda Dėmė Vonia Šalinimo Agentai, Purškimo Kriaukle Grindų Tirpalo Švarus Vonia Refinis A8O9

30g Keraminių Plytelių Nulio Remonto Agentas Juoda Dėmė Vonia Šalinimo Agentai, Purškimo Kriaukle Grindų Tirpalo Švarus Vonia Refinis A8O9

s88638

Nauja

Yra sandėlyje

€2.98 €1.75
Vnt.

Žymos: vonios remonto komplektas, remonto plytelių, pleistras remonto komplektas, skiedinio plytelių, plytelių, vadovas pet, vonios remontas, vege, skiedinio žymeklis parkeris, plytelės reformos.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos kokybės.

Talpa: 30g

Gaminio dydis: 10 * 3cm

Greitas ir lengvas būdas remontuoti ir atstatyti savo plytelės, kriauklė, vonia.

Vonios ir plytelių remonto sprendimus remontas purvo, įbrėžimų, įlenkimų, ir trūkumų.Jis turi tvirtą sukibimą ir gali būti sumaišyti tolygiai per paviršių.

Yra aukšto blizgesio apdaila, kuri daro paviršiaus atrodo visiškai nauja ir blizga.Jis yra saugus ir netoksiškas.Ji yra stipri ir patvari.

Vonios ir plytelių remonto sprendimus, idealiai tinka stiklo pluošto, akrilo, keramikos, emalio, plieno, emalio ketaus ir kt.Tai puikus pasirinkimas tvirtinimo plytelės, kriauklė ir vonia.Tai lengva naudoti.

Ji turi aukšto blizgesio apdaila, kuri daro paviršiaus atrodo visiškai nauja ir blizga.Jis yra saugus ir netoksiškas.Ji yra stipri ir patvari.

Pakuotės turinys:

1 *vonios ir plytelių remontas sprendimas

SPU:BFQ7223

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai