Šiuolaikinės sieniniai šviestuvai LED priedai veltiniams, vilna lempa Kūrybos Forma Balta Akrilo Blizgikliai Lempa Valgomasis Viešbutis LED Šviesos led lampada

Šiuolaikinės sieniniai šviestuvai LED priedai veltiniams, vilna lempa Kūrybos Forma Balta Akrilo Blizgikliai Lempa Valgomasis Viešbutis LED Šviesos led lampada

s88118

Nauja

Yra sandėlyje

€805.75 €523.74
Vnt.

Žymos: metalo lankstymo sawhorses, kalėdų kamuolys eglės 1 cm, lankelis su paminkštinimu blizgučiai, lankstymo mobilus stendas tv, lankstymo veidrodžiai ml w164, kalėdų kamuolys eglės 7 cm, sulankstomos, lauko drabužiai, "iphone" atveju x fetty wap, lankstymo nailono sporto krepšys.

Pirkimo Pastabos

1. Pls dont suteikti mums blogai, arba neutralų atsiliepimą tiesiogiai, kaip tai nieko išspręsti už jus, jei jūs patenkinti jokių problemų, pls palikite mums žinutę ir laukti, kol mūsų geriausias sprendimas.

2. Visi paketai yra tikrinamas prieš pristatymas, jis yra geros būklės, jei gavote sugadintas paketas, pls dont jį pasirašyti ir paklausti kurjerių suteikti jums pakenkti ataskaitą, tada kreipkitės į mus, kad mes galėtume pažvelgti į jį ir kreiptis dėl žalos atlyginimo iš kurjerio paslaugomis .Jei jums nereikia prašyti žalos ataskaita, mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą, padarytą per kurjerį.

3. Pls dont atidaryti ginčą prieš kreipdamiesi į mus, kai jums atidaryta ginčą, aliepxress komanda dalyvaus šiuo atveju, jie bus išspręsti be mūsų patvirtinimo, ir jie negali suteikti profesinį sprendimą už jus, nes jie nieko nežinojo apie apšvietimo srityje.Mes tikime, kad norite išspręsti jūsų problemą teisingai, tiesa?Susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą.

4. Mes papratimas tiekimo paslaugas po pardavimo, kad asmuo, kuris atveria ginčo ar suteikia neutralią ar blogų atsiliepimų atsitiktinai.

Mūsų įmonė specializuojasi eksporto kokybės apšvietimas, absoliučiai sąžiningas operacija.

1. Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina.Tai yra pirkėjo atsakomybė.Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti.

2. Mes nuspręs, laivybos metodą visiems NEMOKAMĄ LAIVYBOS užsakymus.Jei jums reikia konkrečių laivybos metodą, pls palikti mums pranešimą pateikdami užsakymą.

3. Mūsų tikslas pateikti geros kokybės gaminius, kad kiekvienas klientas.Visi mūsų produktai buvo išbandyti, patikrinti ir kupini geros būklės, tinkamai atsarginės dalys.Jei prekes norite gauti defektais, pls nedelsdami susisiekite su mumis, mes galėsime pateikti jums geriausią sprendimą(siųsti keitimu arba grąžinti)

4. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų.Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Pirkėjai, kuriems užsakymą bus laikoma, kad sutinkate su šiomis nuostatomis ir sąlygomis.

5. MEEROSEE yra gamintojas tiesiogiai , galėtume ne tik įprastos šviesos parodė ant svetainę, bet taip pat pritaikyti apšvietimą pagal jūsų specialius pageidavimus.Kviečiame susisiekti su mumis.

6. Siųskite mums žinutę , kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Naujo dizaino Šviestuvo LED Šviesos Rungtynių Kūrybos Forma Balta Akrilo Blizgikliai Lempa Valgomasis Viešbutis LED Šviestuvo Apšvietimo

Kategorija: Šviestuvai skirti Pakabukas Stilius: Kristalas, Modernus, Creative Prekės: Meerosee Model No: MD81775 Medžiaga: Akrilo, Metalo Dydis: D920mm(36.2 colių) H770mm(30.3 coliai) L12 Dydis: D920mm(36.2 colių) H770mm(30.3 coliai) L15 Dydis: D1000mm(39 colių) H800mm(31.5 colio) L18 Lemputė: LED Lemputės (šaltai balta arba Šiltai balta šviesa pasirinktinai) Lemputę Bazė: LED Skaičius Žibintai: 12/15/18 Lemputė, kurie yra Įtraukti ar Ne: Lemputės įtraukti Tinkama Įtampa: 110V-240V Spalva: Balta Spalva Diegimo Tipas: Pakabukas Pagrindinis Surinkimas yra būtina.Instrukcija yra įtrauktas.Garantija:3 metai

Atkreipkite Dėmesį į žemiau informacijos:

1. Visi matmenys yra matuojami vertus, pagrįstą klaida-exsit ir priimtina.

2. Šviesos, mes turime šaltai balta šviesa ir šiltai balta šviesos variantas, pls manau, per savo paklausą prieš pateikdami užsakymą.Mes atsiųsime tinkamą vieną, kaip jūs pasirinktos čia.

3. Linkiu jums būti laimingas pirkinių patirties!!!

D100 0mm H80 0mm L18

D92 0mm H77 0mm L15

D92 0mm H77 0mm L12

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų Saulesvilos.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jums patinka mūsų daiktų, pls imtis minutę mums 5 žvaigždžių atsiliepimų .Jūsų veiksmai yra didžiausia galia, kad mums padaryti geriau.Mes bus daryti tą patį už jus.

3. Jeigu jums netinka čia, pls susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, pls suteikia mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, jums, labai ačiū.

1. Visų didelių kredito kortelėmis per Saulesvilos.lt trečiosios šalies saugų mokėjimo būdą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimo tikimasi, per 3 dienas nuo pirkimo.

1. Mes tik laivas savo užsakymą adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Pls palikti mums pranešimą, jeigu jums reikia pakeisti pristatymo adresą.

2. Produktų sandėlyje, mes galime laivas per 3-7 darbo dienas.Išparduoti, mes išsiųsti apie 10-20 darbo dienų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai