Galingas Focusable 808nm 1000mW Infraraudonųjų spindulių Lazerio Modulis Nematomas 1W IR BE VAIRUOTOJO

Galingas Focusable 808nm 1000mW Infraraudonųjų spindulių Lazerio Modulis Nematomas 1W IR BE VAIRUOTOJO

s86297

Nauja

Yra sandėlyje

€317.86
Vnt.

Žymos: 1500 mw lazeris, 808nm, lazerių šou dj, lazerio dj 40, 980nm lazerio diodas, dbal, ir spindulių lazerinis, ir spindulių lazerinis žymeklis, 1500mw lazeriu, peq.

Galingas Focusable 808nm 1000mW Infraraudonųjų spindulių Lazerio Modulis BE VAIRUOTOJO PRODUKTŲ Aprašymas: Židinio Nuotolis: Galite reguliuoti Lazerio Spindulys: Focusalbe Pluošto, Collimated Šviesos Bangos ilgis: 808nm galingumas: 1W / 1000mW Ratai režimas: išorės ACC nuolatinės srovės ratai Moduliacija: TTL Moduliacijos (TTL/PWM) TTL/PWM logika: Žemo lygio (0V): OFF, Aukšto lygio (5 V ) arba Nesusiję: ANT, Dažnio darbinė Įtampa: DC 12V Maitinimo srovė: >2A Tarnavimo laikas: >10000hours Modulio Dydis: 33mmx33mmx110mm Vairuotojo lenta: 92mmx46mmx45mm Medžiaga: kietas aliuminis + žalvario Apdaila: Juodas anoduoto + šlifavimas Šilumos išsklaidymo: aušinimo Ventiliatorius 1. Didelė galia.Gali sureguliuokite židinį. (Pirštais) 2. Medžio drožyba gali šviesos rungtynių, pop balionai, juoda plastiko 3. Padengtas stiklo objektyvas, nuolatinės srovės ir įtampos, aukštos kokybės. 4. Gero aušinimo, su TTL / PWM (0~20KHz, Baltos spalvos laidas prie + ir Mėlyno laido ne -) 5. išėjimo šviesos spindulį, yra labai maža.Dėmesio skersmuo 6. Išėjimo šviesos SPINDULIŲ .žmogaus akis gali matyti tik silpnas raudona spalva arba ieškokite nieko.Patarimas: Sausa ir juoda medienos yra geriausias.Netinka tolimojo dega.apie per 300mm.Galite nustatyti, kad dėmesys.gali būti iškirpti medžiagos: balsa medienos, fanera, medienos, bambuko, odos, plastiko ir kt.kuo tamsesnė spalva, tuo geresnis efektas, didinti poveikį, gali reikėti kelių operacijas.poveikis priklauso nuo medžiagos spalvos, atspindys, skaidrumo, tankis, šilumos laidumas ir kt.skirtingos medžiagos turi skirtingą poveikį.ir atspindėtos šviesos atsispindi nuo labai atspindinčios medžiagos gali sukelti žalą į modulį.Mandagumas: 1. Įtampos Įėjimas: DC 12V. 2. Prašome įsitikinkite, kad įvesties įtampos poliškumas yra teisinga ir neviršija 12V, ir TTL / PWM signalo yra teisingas, kitaip jis bus sudeginti lazerio modulį. 3. Išvengti aukštos įtampos elektrostatinės žalą. 4. Rekomenduojama montuoti ant metalinės plokštės su gera šilumos išsklaidymo. 5. Šviesos spindulys gali ne šaudyti visiems, ar bet kokių degių, kitaip Jis gali sukelti žalą arba gaisrą!!! 6. Didelė dalis atspindi šviesos atspindintys modulio pati gali padaryti žalos. 7. Prašome objektyvo gera, dūmai ir dulkės gali sugadinti objektyvą.Pakuotė: 3 vnt x 808nm 1W Lazerio Modulis BE VAIRUOTOJO Prekės Nuotraukų: Apie mus:

Mes naudojame aukštos kainos ir aukštos kokybės priedai.Mes ne parduoti prastos kokybės ar nestabilius produktus, o ne apgauti pirkėjai.

Mieli pirkėjai, jeigu jūs norite nusipirkti aukštos kokybės lazeriai, prašome pasirinkti mus.kaina mūsų lazeris yra didesnė nei kitų pardavėjų, tačiau jūs galite įsigyti aukštos kokybės ir patenkinti produktus.

Laivybos Sąlygos:

Prekės bus siunčiamos į visas pasaulio valstybėse (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

Prekės bus atidžiai išnagrinėti prieš išsiųstas.

Mes naudojame burbulas maišelį arba pearl putų įvyniojimas elementus, atidžiai.

Paketas bus išsiųstas Saulesvilos.lt standartinis pristatymas (Kinija Paštu oro paštu, Hongkong oro paštu, Paštu, Singapūras Paštu) arba Verslo Express (EMS, "Fedex", UPS, DHL).

Laivybos Laikas:

2 darbo dienų užsakymų apdorojimo po gauto apmokėjimo.

Laivybos laikas yra apie 2 7 dienas per Verslo Express,nuo 15 iki 45 dienų, per Post visame Pasaulyje.

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Mes paramos 60 Dienų arba 90 Dienų Pirkėjo Apsaugos Pinigų grąžinimo garantija, prašome patikrinti savo paketą, laiku ir patvirtinsim.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta shiping kaina .

Jei jūs turite bet kurį elementą problema, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, ir stengiasi padaryti 100 procentų patenkinti.Prašome don ' t open ginčo ar palikti blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove problema.ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

Mūsų darbo laikas :

24 valandos 7 dienas internete paslaugos

Kartais, jei niekas atsakyti į jums prisijungę laiku, nesijaudinkite.palikti mums pranešimą arba užrašykite savo norus, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai