KAT 10vnt/Daug OEM " Samsung Galaxy Note 8 N950 N950F Galiniai Atgal Fotoaparatas objektyvo Dangtelis Stiklo Žiedas Turėtojas Rėmelį

KAT 10vnt/Daug OEM " Samsung Galaxy Note 8 N950 N950F Galiniai Atgal Fotoaparatas objektyvo Dangtelis Stiklo Žiedas Turėtojas Rėmelį

s8626

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €8.02
Vnt.

Žymos: kijevo "dinamo" vienodas, kaimiškas dekoras drobė, mielas pen couro, "dinamo" klavišą, elektros, drobė nagų spalvos, mielas rožinis marijos katė, drobė musulmonų karoliukai, mielas pleistras kuprinė, skaitmeninis žiūrėti mader.

KAT 10vnt/Daug OEM " Samsung Galaxy Note 8 N950 N950F Galiniai Atgal Fotoaparatas objektyvo Dangtelis Stiklo Žiedas Turėtojas Rėmelį

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaminių Aprašymas:

1. Visi mūsų lcd yra patikrintas prieš pristatymas ir 100% darbo.

2.Prašome perskaityti gaminio pavadinimas paveikslėlį ir modelio atidžiai.

3.Prašome konsultuotis su custom paslaugos už bet kokius klausimus.

4.Įvairių gaminio modelis negali būti suderinama.

5.Prašome susisiekti su mumis, jei gauto produkto yra klaidingas.

Draugiškas Priminimas:

1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis.

2. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi patirties, ne visi.

3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

FQA:

1.Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti KAT Parduotuvę?

Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-geras kokybės ir aukščiausios kokybės paslaugos.

2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl Saulesvilos.lt , pls kreipkitės į mus.

3.Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta per 1-4 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-30days), Kinija Paštu, Oro Paštu(15-60aays).Tačiau, prašome suprasti mus, jei yra šiek tiek laiko nedelsiant, nes tai yra iš mūsų kontrolės.

4.Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių komisinių Mokesčių.Kaina apie Saulesvilos.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi sumokėti pats.Jei nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.

Apie mus:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mūsų įmonė yra įsikūrusi G uang Z hou E lectronic W holesale M arket , NanFang Pastatą , Mes daugiausia parduoda mobilųjį telefoną dalys,flex kabelis,baterija,touch ir LCD.

Mes tikimės, kad suteikti jums teigiamą patirtį dirbant sunku, ir mes tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių VISUS atsiliepimus kategorijų (Punktas, kaip aprašyta, Komunikacijos, Laivybos Laikas ir Laivybos ir tvarkymo mokesčiai) nuo pirkėjas gavęs prekę.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Prašau, nepalikite mūsų, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nepranešęs mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti jūsų problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<