Prancūzijos Nėrinių Audinys, Aukštos Klasės Afrikos Raišteliais Audinio AUKSO BALTOS Spalvos Su Blizgučiai Siuvinėjimas, Siuvimo Grožio Moterų Suknelė

Prancūzijos Nėrinių Audinys, Aukštos Klasės Afrikos Raišteliais Audinio AUKSO BALTOS Spalvos Su Blizgučiai Siuvinėjimas, Siuvimo Grožio Moterų Suknelė

s86246

Nauja

Yra sandėlyje

€80.53 €50.74
Vnt.

Žymos: guccie kuprinė bambuko, dekinmax elektros liemenė, mielas vasaros krepšiai batai, mielas megztinis top marškinėliai, viso kūno minnie mouse, viso kūno masterbation, viso kūno pižama vaikams, antklode princesė jasmine, deko 980e suvirinimo kaukė.

Mes specializuojamės gaminti visų rūšių Audinio, mūsų bendrovė daugiausia užsiima Afrikos produktas, jie daugiausia apima:

Guipure nėrinių audinio .Cheminis nėriniai,Afrikos laido nėrinių ,Vandenyje tirpstančių nėriniai,Šveicarijos vienspalviai voile nėriniai,

Prancūzų nėriniai, Aksomo, nėrinių, batai ir maišelį nustatyti,headtie ir kt.Didelis kiekis taip pat gali padaryti.Let ' s rock unikalų mados.

A. mokėjimo:

Mes galime priimti "Western Union", "MoneyGram", Banko pavedimu, Ebs.

B. Pristatymas:

NEMOKAMAS PRISTATYMAS!

1. Galime pagal kliento reikalavimus,visos prekės yra nemokamas pristatymas DHL, "fedex", UPS, jūs galite gauti prekes tik per 3-7 darbo dienas,tikimės, visi modelinis klientas gali gauti prekes ne pirmą kartą.

2. Mes pristatyti prekes per 24 valandas po to, kai mes gauti patarimų mokėjimo .

3. Pirkėjas privalo sumokėti mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalyse, jei ten reikia.

C. Aptarnavimas Po Pardavimo:

Mes išjungti momentinių 5 dienų grąžinimo politika,jei prekes turi jokią žalą,rašykite mums nuotraukas, mes atsiųsime naują rinkinį, kaip greitai, kaip mes galime.Jei prekės nėra įsitikinusi,mes priimame grąžinti pinigus ar pakeisti,bet prekės turėtų saugoti į originalios pakuotės, nenaudojami,laivybos ir tvarkymo išlaidos nėra grąžinamos.

D. Atsiliepimai:

Pasitenkinimas iš kliento yra mūsų hounor,ir tai yra labai svarbu mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors, jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.Daugiau Produktų:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai