1Pairs Mados Kojinės Vyrams, Moterims, Unisex Kvėpuojantis Sporto Dviračiu Dažymo Spalvų Kvėpuojantis Ruožas Elastinga Viduryje Vamzdis Kojinės#p3

1Pairs Mados Kojinės Vyrams, Moterims, Unisex Kvėpuojantis Sporto Dviračiu Dažymo Spalvų Kvėpuojantis Ruožas Elastinga Viduryje Vamzdis Kojinės#p3

s86039

Nauja

Yra sandėlyje

€5.35 €3.15
Vnt.

Žymos: apačioje kojinės vyrams, profesinio mokymo kojinės vyrams, hue kojinės vyrams, jubah suknelė vyrai, rankena kojinės vyrams, prakaito kojinės vyrams, kalnų kojinės vyrams, kojinės žaidimų vyrai, takas kojinės vyrams, pinkis kojinės vyrams.

Mados Dviračių sporto Kojinės Vyrams, Moterims, Unisex Kvėpuojantis Sporto Jojimo Dviračiu Kojinės

Ypatybė :

GERIAUSIAS DVIRAČIŲ sporto KOJINĖS VYRAMS ir MOTERŲ: Unisex Dviračių Kojinės buvo specialiai sukurtos poreikius omenyje, dviratininkų.Šios kojinės jus atvėsti, sausi ir palaiko valandas, o išlaikyti žemas profilis.Pasirinkti iš kelių dydžių ir spalvų, kad atitiktų jūsų poreikius puikiai.

ELASTINGA ARKINIŲ PARAMĄ: Ši funkcija sumažina trintį ir palaiko padų arka koją.Kartu su plokščia pirštų siūlė lauke, extra vata ant pėdos, Achilas, ir kulnas apsaugo nuo trinčiai ir apsaugo nuo pūslių.

UŽ važiavimą DVIRAČIU: Nors šios kojinės yra suprojektuoti pagal poreikius omenyje, dviratininkų, jie taip pat puikiai tinka jūsų nugara klasė, bėgimas, sporto salės ir bet kuriuo metu jūs norite išlaikyti jūsų kojų kietas, sausas ir patogus.

PUIKUS DOVANOS:Ar jie jūsų sutuoktinis, jūsų partneris ar net savo tėvų, pora pacios kojines speaks volumes ir sukuria puikią dovaną ar gali užbaigti przybornik mielais pora nuotraukų.Dydis:S(34-39yards) L(39-46yards)

Pakuotės Turinys:

1 Porą Kojinių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai