Karikatūros Dušo Užuolaidos Atogrąžų Cactus Modelio Vonios Reikmenys su 12 Kabliukų Vandeniui Poliesterinio Audinio Vonios kambarys Dekoro

Karikatūros Dušo Užuolaidos Atogrąžų Cactus Modelio Vonios Reikmenys su 12 Kabliukų Vandeniui Poliesterinio Audinio Vonios kambarys Dekoro

s84645

Nauja

Yra sandėlyje

€16.95
Vnt.

Žymos: užuolaidų turkijos, vonios uždanga dušo, anime dušo užuolaidų komplektas, uždanga dušo vandeniui, bananų dušo, scocici dušo užuolaidos, sus304 vamzdis, bananų lapų dušo užuolaidos, 72x72 dušo užuolaidos, europos lango sheers.

☆ Produkto aprašymas:

Puikiai papuoš jūsų vonios kambarys, madingas ir gražus dovana jūsų draugams ar artimiesiems.Mes tikimės, kad suteikti jums sveiką ir švarią šeimos gyvenimo aplinka.Dušo uždanga leidžia mėgautis šviežia ir švari aplinka kiekvieną kartą, kai jūs vonia.

☆Vandeniui ir Anti-miltligė:

Ši dušo uždanga yra atspari vandeniui.Vandens bus tūptinės off lengvai.Audinio atsispirti mirkymas ir tai yra anti-miltligė.Jis puikiai veikia, be įdėklo.Tai gali užkirsti kelią vandens srovė efektyviai, o jūs vartojate dušu.

☆ PRANEŠIMAS:

1. Mašina plauti, plauti rankomis arba nuvalykite švariu drėgnu skudurėliu. 2.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, ekranas, gali būti sligh spalvų variantų tarp tikrasis produktas ir ekrano. 3.Ten bus šiek tiek skiriasi gaminio dydžiai dėl rankinis matavimas.

☆ PAKETŲ SĄRAŠĄ:

1 * Dušo Užuolaidos ir 12 kablių

Jūs galite susisiekti su mumis pritaikyti unikalią dušo užuolaidos, kuris priklauso jums。

Patarimai:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tol, kol problema bus išspręsta.Prašome nesuteikia neigiamas peržiūra prieš susisiekdami su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai