XWSN pu odos, lino Automobilių Sėdynės Apima citroen berlingo citroen c4 grand picasso xsara C5 ds4 ds5 automobilių reikmenys

XWSN pu odos, lino Automobilių Sėdynės Apima citroen berlingo citroen c4 grand picasso xsara C5 ds4 ds5 automobilių reikmenys

s83977

Nauja

Yra sandėlyje

€114.44 €67.52
Vnt.

Žymos: citroen c4 grand picasso aksesuarai brošiūra, šviesos berlingo 2019, c4 picasso, citroen c5 odinės sėdynės padengti, ds3, ekrano citroen c4 grand picasso 2008, e tron odinės sėdynės padengti, pedalas grand picasso, ds ds5, citro n automobilių sėdynės padengti.

Deklaracija: šis automobilių sėdynės padengti tik tilptų 5 sėdynės automobilį , jei jums reikia 4 vieta/ 7 sėdynės / 8 sėdynė /9 esat , jūs galite susisiekti su manimi , mes Custom automobilių sėdynių užvalkalai, rekomenduojama skirti savo automobilio modelį.

1) Prašome užpildyti užsakymo visiškai, įskaitant jūsų vardas, tėvo vardas,pavardė,išsamus adresas,pašto kodą,kontaktinį telefono numerį ir pan.

2) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3)Paprastai visi užsakymai bus processced per 1 dieną ir išsiųsti winthin 1-10 darbo dienų kiekvieną antradienį,ketvirtadienį ir šeštadienį išskyrus švenčių ir poilsio dienas.Laikas yra pinigai, jei norite gauti elementą greičiau, nei nemokamas pristatymas, jūs turite mokėti šiek tiek papildomą mokestį express " kompanija.

4)Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<