2018 m. Vasaros Kaklo Aušintuvas Šalikas Kūno Ice Cool Aušinimo Wrap Kaklaraištis Lankelis Naujas Mados Daugiafunkcį netoksiškas Karšto Didmeninė 5 Stilius

2018 m. Vasaros Kaklo Aušintuvas Šalikas Kūno Ice Cool Aušinimo Wrap Kaklaraištis Lankelis Naujas Mados Daugiafunkcį netoksiškas Karšto Didmeninė 5 Stilius

s82926

Nauja

Yra sandėlyje

€0.84 €0.73
Vnt.

Žymos: antblauzdžiai., aušintuvas iškylą, coo, aušinimo lankelis vyrai, devyniolika, backapcks, kamufliažas aušinimo lankelis, fishon, aušintuvas gėrimas, alkoholio, vėsesnės.

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiagų:Medvilnės ir netoksiškas aušinimo medžiaga, Spalva:Juoda/Oranžinė/Žalia/tamsiai mėlyna/Raudona Dydis:100 x 5cm Kiekis:1PC Savybės: Tiesiog Pamerkti į Vandenį už 10-50 Minučių, Nuvalykite Vandens Perteklius Toli,Nešioti kaip Šaliką ir Dėvėti Aplink Jūsų Kaklo, Kaktos, arba Riešą, ir ji yra Daugkartinio naudojimo. 48 valandas po naudojimo, Ice cool šalikas bus atkurta, prie sauso saugojimo.Ne xt kartą naudoti tik vieną minutę, pamerkti į vandenį.Ice Cool Skara Jus Cool Keletą Valandų, kol Visas Vanduo Yra Išgarinamas puikiai tinka Visiems Lauko Veikla, Pavyzdžiui, važiuoti Dviračiu, Golfas, Kempingas, Alpinizmas, Žvejyba, Medžioklė, išvykos Pėsčiomis, Sodas, Bėgiojimas...Netgi Gali Būti Naudojama kaip Pirmos Pagalbos Prašymo Sumažinti Migrena, Karštligės, Bičių Įgėlimai, Išnirimai ir Pan.Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!! -Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. -Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums pasiūlymą.

1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į savo Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

1.Mes laivas į savo Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo.

3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių;

4.Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai