Šeimos Kalėdų Dirbtinis Mini Medžio Apdaila Už Stalo Ir Stalas Viršūnes 20cm/30cm Aukščio Pušis Namų Biuro Dekoras

Šeimos Kalėdų Dirbtinis Mini Medžio Apdaila Už Stalo Ir Stalas Viršūnes 20cm/30cm Aukščio Pušis Namų Biuro Dekoras

s82049

Nauja

Yra sandėlyje

€2.64 €2.36
Vnt.

Žymos: šeimos medį ant sienos, dres jums, bell vakarienė, šuns nosį darbo žaislas, kubas šuo, samoyed iškamša, šuo nosework, raumenų t, pet tenisas, šuo hoopas.

Produkto Informacija:

1、Eglė iki jūsų namų ar biuro: Patirtis dvasia šventes jūsų namuose su tai puikus stalo Kalėdų eglutė.

2、Atitiktų bet dekoro tema: Šis dirbtinis medis yra iš anksto papuošti auksu lankai ir papuošalai.Tikrai puikus, be jokių esamų Kalėdų dekoro tema!

3、Pridėti, kad, magiškas prisilietimas prie jūsų namo: Ši bus gyvinti atrodo, bet kambaryje ir daro puiki be jokių namų dekoro.Sukurti Kalėdinės nuotaikos į jūsų namus, su gražiai suprojektuota dekoro jūs norite suformuoti metai po metų,

4、Puikus dizainas: Nuolatinis aukštis-20cm/7.87 tam, plotis 8cm/3.15, šis medis yra puikus būdas pritraukti kai kurių kompaktinių nudžiuginti, kur norite jį.Puikus kaip stalo puošmena ar kaip kambario dekoracija, šis medis daro nuostabiu įspūdį, kad ir kur jis būtų.

5、100% grinch įrodymas, arba savo pinigus atgal: Mes ne Protingas Kūriniai padaryti tik geriausių namų, prekės aukščiausios kokybės, nuo sezoninių dekoro į kuokštelinių namų daiktų ir dar daugiau.Paremti Mūsų 100% Pasitenkinimo Garantija (Informacija Žemiau aprašyme)

Šis produktas naudoja Mini Kalėdų eglutės formos, gali būti naudojamas kaip Kalėdų dovanos ar gimtadienio dovanas šeimai ir draugams, taip pat gali būti naudojama kaip dekoratyvinis interjero, biurų, namų, kavinės, prekybos centras, aksesuarai, tinka naudoti bet kurioje festivalis, geriau folija šventinę atmosferą.

Produkto informacija:

Produkto: Mini Darbalaukio Kalėdų Dekoratyvinis Medis

Matmenys(apytiksl.): aukštis 20cm/7.87 tam, plotis 8cm/3.15 į

Medžiaga: Liepsną PVC

Idealiai tinka papuošti namus, biurų ir net klasėse, pridedant šventinę atmosferą.Ji taip pat gali būti ant stalviršio, stalo ar židinio lentynos.

Pakavimo sąrašas:

Kalėdų Eglutė*1

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo naujienas pirmą kartą, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 24 valandas.

Produktų Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai