Teleskopo Savininkas Telefono objektyvą, Greitas Fotografijos Adapteris tvirtinimo stovas Žiūronai Monokuliariniai Spotting scope Mikroskopu parama

Teleskopo Savininkas Telefono objektyvą, Greitas Fotografijos Adapteris tvirtinimo stovas Žiūronai Monokuliariniai Spotting scope Mikroskopu parama

s8145

Nauja

Yra sandėlyje

€2.82 €1.81
Vnt.

Žymos: microscop trinokulinis, apsaugos picatinny, monokuliariniai telescop, adapteris suderinta, savininko telefonas fotografija, vaiko žiūronai, mikroskopas 4 tikslas, west medžiotojas taikymo sritis žiedai, foto stovas, rifl taikymo sritis.

48662 karšti pasiūlymai

Savybės:

1.Besisukančios Horizontalios Mygtuką: Penkiasdešimt penki mm-98 m, Plotis Mobilųjį Telefoną.

2.Universalus mobiliojo Telefono Mount Adapteris: Suderinamas su Žiūronų Monokuliariniai Spotting scope Teleskopas ir Mikroskopas.

3.Daugiau Convernience: Tinka beveik visų markių išmaniųjų telefonų rinkoje su arba be byla nuo mažų iki didelių.

4.Pažangi Medžiaga: Minkšta medžiaga siekiant apsaugoti jūsų telefoną nuo trimis kryptimis ir Varžtą, spynos mobiliojo telefono tvirtai ir stabiliai.

5.kontaktiniai paviršiai: kontaktinius paviršius prijungti telefoną dengia minkšta medžiaga,laikykite savo prietaisą nuo nulio ir žalos;gauti savo mobiliojo ryšio telefono į vaizdo kamera,vaizdo capturer tolimų;mažytė pasaulio.

Aprašymai:

1.Gauti mobilųjį telefoną į vaizdo kamerą ir vaizdo capturer mėnulis;jupiteris ir marsas;turėti mažą nuostabų pasaulį.

2. leidžia prijungti daugybę optika su savo išmaniųjų telefonų, ir tada naudokite savo integruota vaizdo kameros programėlės, kad imtis nuostabų nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Specifikacija:

Spalva:juoda

Dydis: 120*150*40mm

Paketas Apima:

1x Vieną Žiūronai Laikiklis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<