1mm storio PE Padengtas Valdybos HDPE lapas Nešioti plokštelę, maisto klasės,

1mm storio PE Padengtas Valdybos HDPE lapas Nešioti plokštelę, maisto klasės,

s80672

Nauja

Yra sandėlyje

€21.19
Vnt.

Žymos: sony xb43, xb43, geomembrane hdpe, sony xb41, cleaner dvd, antenos xperia, g3121, apačioje garsiakalbis, sony z1 x, prijunkite "sony".

PE lapas Pakavimo sąrašas: 2vnt 1x500x500mm (jei turite kitų dydžių,prašome susisiekti su manimi) Dydis: 0.5 mm storio 500mm plotis 500mm ilgis HDPE valdybos (aukšto tankio polietilenas lapas) lydymosi temperatūra yra apie 130 laipsniu , santykinis tankis 0.941 ~ 0.960. Jis turi gerą šiluminę varžą ir šalto atsparumas, gerą cheminį stabilumą, bet taip pat turi didelį standumą ir tvirtumą, geras mechaninis stiprumas.Dielektrinių savybių, atsparus aplinkos streso krekingo atsparumas taip pat yra gera.Lydymosi temperatūra-220 ~ 260C.Didesnės molekulinės medžiagos, rekomenduojama lydymosi temperatūra svyruoja tarp 200 ~ 250C.

Fizinės savybės:

Apmokėjimas:

1. Mes galime priimti Kredito Korteles,sąlyginio Deponavimo ir pan.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas:

Paketas bus išsiųstas DHL, "FEDEX", UPS,TNT ar AVS, prašome pasirinkti vieną iš jų.Po to, kai mes išsiųsti sklypas,mes jums užpildyti sekimo numerį ir praneša jums e-paštu.prašome rašyti teisingas adresas ir telefono numeris, kai jums padaryti užsakymus,todėl galime pristatyti jums produktas.

Atsiliepimai:

Geras grįžtamasis ryšys yra labai svarbu mano srore,jei jūs manote, patenkinti savo produktą,prašau man duoti teigiamų atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai