Hot-10 Vnt/Set Nerūdijančio plieno laboratorijų Įranga, Vaško Skulptūra Įrankiai Stomatologas Priemonių Rinkinys Stomatologas Priežiūros, Valymo Įrankiai

Hot-10 Vnt/Set Nerūdijančio plieno laboratorijų Įranga, Vaško Skulptūra Įrankiai Stomatologas Priemonių Rinkinys Stomatologas Priežiūros, Valymo Įrankiai

s8043

Nauja

Yra sandėlyje

€14.02 €11.08
Vnt.

Žymos: dantų priemonė, dantų gydytojas, dantų aprūpinti, dantų lab vaškas, dantų lab laboratorija gipso, odontologijos įrankis, dekoro dantų laboratorija, dantų priemonė, dantų įrankiai laboratorija, dantų priemonė, dantų vaškas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Burnos Priežiūros Priemonės

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabrinė

Svoris: apie 290g (įskaitant pakuotę)

Pakuotės dydis: 20.5 cm*11.3 cm*2.5 cm

Taikymo sritis: globos, namų

Pakuotės Turinys:

10* priemonės

1* odos maišas

1.PILNAS HIGIENOS RINKINYS: kuris yra patvarus, dantų balinimas ir apsauga įrankiai garantuoja, nuo medžiagų ir gamybos defektų, draudimo, burnos chirurgas ir kt.

2.TIESIOG VALYTI DANTIS nepakanka: dantų šepetėlį gali tik švarus matomo paviršiaus dantis. 10 Vnt priežiūros priemonėmis gali veiksmingai padėti jums surasti bitai jūsų dantys ir dirbti mikrobai gavyba, trūksta jūsų kasdien valyti.

3.APNAŠAS IR TOTORIŲ VALIKLIS: Apnašas & Ertmė yra žalingas burną ir gali prilipti prie dantų palei dantenų linija, kuri gali sukelti guma disease.By naudojant Higienos RINKINYS gali užkirsti kelią gg apnašas ir totorių taip pat naudoti dantų taisymas.

4.AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS PRIEMONĖS: priemonės gali būti naudojama tiek profesionalių odontologų ir asmeniniam naudojimui, taip pat, burnos ertmės priežiūra, siekiant pašalinti sunkieji totorių ir bakterijų jautriems dantims.

5.KASDIENIO VARTOJIMO PRIEMONĖS: priemonės taip pat gali naudoti savo kasdienį gyvenimą, pavyzdžiui, dantų šepetėlis, dantų pasta ir nagų plauti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai