Namo Apdaila Klasikinis Metalo Autobusų Modelio Papuošalus Senovinių Autobusų Figūrėlės Metalo Amatų Fotografijos Rekvizitai Vaikams, Žaislai, Gimtadienio Dovanos

Namo Apdaila Klasikinis Metalo Autobusų Modelio Papuošalus Senovinių Autobusų Figūrėlės Metalo Amatų Fotografijos Rekvizitai Vaikams, Žaislai, Gimtadienio Dovanos

s7910

Nauja

Yra sandėlyje

€19.71 €16.75
Vnt.

Žymos: autobusai diecast, modelio tramvajus, autobusų priekaištauti, didelis autobusas žaislas, autobusų diecast modelis, autobusų mokyklos žaislas, buse, autobusų masto, lauke autobusų, autobusų metalo žaislas.

1. Mišrios partijos yra remiamos.Visos kainos turi būti daugiau nei 800 juanių, ir 2 partijas, dėl kiekvienos prekės.Fabrikas, didelis kiekis yra teikiama pirmenybė.

2. paramos Alipay sandorį, ir banko pervedimas.

3. Visų kūdikių kainas, yra mokesčių krovinių, jei reikia sąskaitos faktūros, jums reikia pridėti mokestį taškų.

4. Bus fotografuojama natūra, ir ten bus šiek tiek spalvų skirtumas.Visi kūdikiai yra baigtas ranka, kuri negali būti simetriškas, nepriekaištinga, nedideli suvirinimo pėdsakų ir tapyba, pavyzdžiui, gamybos linijos

Nelygumus, spalvos perkrautas vietoje, įgaubtas, išgaubtas ir įbrėžimams, yra būdingas stiliaus ir savybių, rankų darbo gaminių, kurie neturi įtakos bendrą grožio.Prašome likti nuošalyje nuo rankų darbo gaminių, jei jūs nieko prieš.

1. Į Jiangsu, Zhejiang, Šanchajuje ir Anhui sričių, jei prekių kiekį, nėra labai didelis, express pristatymas rekomenduojama.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą savo sąskaita.

2. Logistika gali būti pristatyta ir kitose srityse, su mažais mokesčiais ir transportavimo.Kaina mokamas klientams, kai jie pasiimti jį (mes neturime žada tikslią logistika krovinių iki gimdymo), ir prekinių stulpelis gali būti pildomas, kai jie pateikti užsakymą internetu.

1. Prašome patikrinti, kiekį ir kokybę kūdikis per 3 dienas nuo gavimo.Jei turite kokių nors problemų, galite pašarų atgal po pardavimo, klientų aptarnavimo laikas.

2. Už subjektyvus nepasitenkinimas ir įsivaizduojamų priežasčių, grąžinimo ir keitimo kūdikio tikrasis kokybės problemų nebus pritarta.

3. Logistikos krovinių yra iš tikrųjų, sumokėti logistikos įmonė.Mes paprastai siųsti klientams pasirinkti specialią eilutę logistikos, su maža krovinių ir transporto.Menų ir amatų paprastai apskaičiuojamos pagal tūrį.Jei jie būtų atmesti dėl didesnių krovinių, mes negali jų grąžinti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai