WxfbBaby prabangus natūralios odos Mados bostono maišą Naujų 2019 dizaineris maišą dideli krepšiai moterų derliaus vakarais Krepšiai moterims

WxfbBaby prabangus natūralios odos Mados bostono maišą Naujų 2019 dizaineris maišą dideli krepšiai moterų derliaus vakarais Krepšiai moterims

s78952

Nauja

Yra sandėlyje

€32.04 €24.03
Vnt.

Žymos: šaltas 1917 saber, galaxy 70 automobilinis įkroviklis, apima automobilio priekyje, mini, stabdžių trinkelės f 180 160 r, berniukų drabužiai winterl, apima automobilio grindų audi, fandi peekaboo piniginės, honda vtx 1300 užsakymą, lankstymo padengti 180x120.

sveiki,frends^^ Sveiki atvykę į mano parduotuvę^^ Mes esame didmeninės prekybos, kiekis sandėliuose yra didelis, galite pasirinkti tyčia pagal jūsų poreikį.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susiję su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kol jums jaustis patenkintas.Labai ačiū Medžiaga:Aukštos kokybės Odos Išsamios Dydis:34Lx14Dx26H Pastaba 1: 1 colis = 2,54 cm, 1cm = 0.39 colių funkcija: pečių, entire .nešiojamų."messenger maišeliai.talpa: mobilųjį telefoną,piniginę.Žurnalas.cosmetice.kt kostiumai: į darbą.eikite pristatymas .Šalis.kt Geriausios Rungtynės: Komplimentų, bet kokio stiliaus apranga ir avalynė atitinkančių spalvų.

Pristatymas 1. Wolrdwide Pristatymas. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes siūlome Lašas Laivybos,todėl prašome palikite mums žinutę, jei norite pakeisti adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Mokėjimas 1. Mes priimame alipay čia. 2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Garantija 1. Mes siūlome 12 Mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! 2.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per kelias dienas po gavimo elementą.Galite atsiųsti man nuotrauką, pranešimų centrą, į kurį tegul klientų aptarnavimo patikrinimas.Prekė turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti tai, grąžinami ar keičiami.Prekės nėra grąžinami po 14 dienų, jis tik bus suremontuotas.Politika 1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. 2. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. 3. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti."

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai