1 Poras Glaudinimo Kojinės Moterims Užtrauktukas Medicinos Suspaudimo Puskojinės Zip Kojos Atrama Kelio Sox Atidaryti Tne Anti-Nuovargio Tampri, Kojinės

1 Poras Glaudinimo Kojinės Moterims Užtrauktukas Medicinos Suspaudimo Puskojinės Zip Kojos Atrama Kelio Sox Atidaryti Tne Anti-Nuovargio Tampri, Kojinės

s77626

Nauja

Yra sandėlyje

€3.19 €2.39
Vnt.

Žymos: kojinių užtrauktukas, suspausti kojinių, oda kojos, medicininės kojinės ponios, nailono spandex vamzdis kojinės, legging seksualus užtrauktukas, latekso kojos, elektros kojinės moterims, sveikatos suspausti kojinių, atidaryti tne kojinių.

Ypatybė:

1.Pagaminti iš poliesterio ir nailono, ši pora arkinių paramą kompresijos kojinės yra elastinga, lygi, atsparus karščiui, korozijai atsparus ir patvarus

2.ORIGINALUS UŽDARYTAS KOJŲ VISAS ILGIS---Užtrauktukas suspaudimo puskojinės jūs žinote ir meilės, dabar su uždara kojų visą ilgį, kad gali būti dėvimi visą dieną didžiausios paramos.

3.20-30 mmHg KOMPRESIJOS KLASĖS---teisę sumą suspaudimo paramos, kad gali būti dėvimi visą dieną, ir pateikti slėgio jums reikia už jūsų kojos.

4.Sumažinti patinimą ir nuovargį---mažina kojų patinimą ir skausmą, nes tai padeda greičiau atsigauti ir skatinti geriau apyvartą visą koją.

5.Gydymo Rezultatų---Gydytojų rekomenduoja, kad jis padeda sumažinti kojų nuovargį, skausminga !t, patinę kulkšnys, ir išsiplėtusių venų.Šios kojinės padės padidinti kojų energijos, kai vaikščioti ar stovėti.

Specifikacija:

Tema:Sportas

Medžiaga:Poliesteris,Nailonas

Žarna Aukštis:Knee-High

Dydis:S/M,L/XL,XXL

Stilius:Glaudinimo Kojinės

Supakuota:Opp bagažo Dydžio Žemėlapis:

Dydis----------Plytelių Dydis(LxW)

S/M-------------33x 8cm

L/XL------------36x 9cm

XXL------------39x 10cm Supakuoti šie: 1 pora arkinių paramą glaudinimo kojinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai