Universalus Telefono Maišelį, Byloje dėl " Huawei Honor Žaisti 3 Juosmens krepšys su Kortele Paketinių Diržo Telefono Dėklas krepšys Huawei Honor Žaisti 9A

Universalus Telefono Maišelį, Byloje dėl " Huawei Honor Žaisti 3 Juosmens krepšys su Kortele Paketinių Diržo Telefono Dėklas krepšys Huawei Honor Žaisti 9A

s76669

Nauja

Yra sandėlyje

€10.16 €8.13
Vnt.

Žymos: "huawei" žaisti, padengti garbė žaisti, coque garbė žaisti, galinį dangtelį garbė žaisti, garbė žaisti ekranas, byla dėl garbės žaisti rk 29, garbė, byla garbė žaisti, padengti garbė žaisti, stiklo huawei honor žaisti.

Diržo Atveju kokybės Odos Dėklas Maišelis Magnetinis Vertikalus Juosmens Telefono Maišelį su Besisukančiais ant Diržo & Kortelės Turėtojas

【Vidaus Dydis Nuorodą】

Dydis M : 150 x 75 x 12 mm

Dydis L : 160 x 80 x 15 mm

Dydis XL :175 x 88 x 18 mm

Pastaba: Jei nesate tikri kokio dydžio norite savo telefoną, prašome susisiekti su mumis ir gauti padėti pasirinkti tinkamą dydį savo telefoną.

【Vertikalus Telefono dėklas】 Lauko diržo dėklas, lengva nešiotis telefoną prie juosmens.Stabilus ir dulkėms, suteikia gera telefono apsauga.

【Magnetinio】 aukščiausios kokybės odos, elegantiškas ir patvarus, apversti magnetinių uždarymo dizainas, lengva priimti arba išjungti jūsų telefoną.

【Patogumui】 Atveju su 360 ° swiveling diržo ir kortelių lizdai, galite pridėti jį prie jūsų diržo arba tiesiog įrašą į savo kelnes direcrtly.

【KARTŲ】Puikus Pasivaikščiojimų, Treniruočių, Alpinizmas, Žygiai pėsčiomis, Stovyklavimas.Jūs galite pateikti jį į jūsų vyras, tėvas, senelis, draugai, kolegos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai